Jump to content
Sign in to follow this  
SCA

Poza care a anunţat nebunia de meci dintre Halep şi Davis

Recommended Posts

Simona Halep Lauren Davis

 

Simona Halep şi Lauren Davis au fost protagonistele unui meci de pomină la Australian Open. Numărul unu mondial s-a impus dramatic, 4-6, 6-4, 15-13, după ce a salvat trei mingi de meci consecutive în faţa ocupantei locului 76 WTA.
Contul oficial de Twitter al competiţiei a postat o poză realizată pe tunelul care duce spre terenul principal de la Melbourne. Iar cadrul pare că a anticipat nebunia de meci care a urmat.
Simona e surprinsă pe tunel, iar în spatele ei se poate observa un citat al marelui campion Rod Laver, cel care dă numele arenei principale de la Australian Open.
"Momentul în care jocul tău e cel mai vulnerabil e acela în care eşti în faţă. Nu lăsa garda jos!", sunt vorbele australianului ajuns la 79 de ani.
Astfel, cuvintele lui Laver să regăsesc în desfăşurarea setului decisiv: Simona a condus cu 3-1 şi a avut ocazia să închidă partida cu propriul serviciu în trei rânduri, la 5-4, 6-5 şi l 8-7.
În niciunul dintre aceste trei momente menţionate anterior nivelul Simonei nu a fost cel necesar pentru a trece prima linia de sosire. De partea cealaltă, Davis nu a reuşit să câştige duelul-maraton, chiar dacă a avut trei mingi de meci consecutive, la 11-10.
Firesc pentru un asemenea meci, au apărut şi problemele fizice. Americanca a cerut de două ori intervenţia medicului, din cauza unei accidentări la o unghie, în timp ce Simona a acuzat crampe.
Cu un efort extraordinar, cele două jucătoare au continuat să schimbe lovituri senzaţionale şi să meargă cap la cap. La 11-11, Davis a anulat alte cinci mingi de break ale Simonei. În cele din urmă, echilibrul s-a rupt definitiv la 13-13. Constănţeanca de 26 de ani i-a luat serviciul rivalei sale, apoi a fructificat primul match-ball pentru a câştiga ceea ce are mari şanse de a deveni nu doar meciul turneului, ci şi al anului.
În turul următor, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din meciul Ashleigh Barty (Australia) şi Naomi Osaka (Japonia).

 

Sursa: digisport.ro

Edited by SCA

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...