Jump to content
Sign in to follow this  
SCA

Simona Halep le-a dat planul peste cap organizatorilor de la AO. "Îmi pare rău"

Recommended Posts

halep

 

3 ore şi 45 de minute a durat meciul dintre Simona Halep şi Lauren Davis din Statele Unite ale Americii. Jucătoarea noastră a salvat incredibil 3 mingi de meci şi a câştigat după 3 seturi epuizante: 4-6, 6-4, 15-13. Halep a fost aşteptată cu mult interes la conferinţa de presă. Jurnaliştii nu s-au supărat că a întârziat.
"Sunt foarte bine. Am fost la masaj de asta am întârziat (jurnaliştii râd) şi îmi cer scuze pentru asta. Sunt foarte optimistă şi veselă pentru că am câştigat, dacă pierdeam aş fi foarte foarte tristă. Am energie şi sunt încrezătoare înaintea viitorului meci", a spus Simona la conferinţa de presă.
Jucătoarea din România a fost lăudată de toată lumea. Antrenorul Darren Cahill a spus că a fost un meci pe care-l vezi "o dată la 10 ani", iar Martina Navartilova a declarat că Halep a arătat de ce este "numărul 1 în lume".
Halep o va înfrunta în optimile de finală de la Australian Open pe Naomi Osaka. Jucătoarea din Japonia a trecut cu 6-4, 6-2 de Ashleigh Barty. Naomi Osaka a oferit una dintre cele mai haioase imagini de la Australian Open. Fotografia sa, cu părul vâlvoi, a fost foarte apreciată pe pagina de Twitter a turneului din Australia.

 

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...