Jump to content
Sign in to follow this  
SCA

Petrescu l-a luat tare pe Ioniţă: "Nu ştiu dacă va fi titular". Aplaudat de colegi la primul antrenament

Recommended Posts

ionita antrenament cfr2

 

Alexandru Ioniţă nu o să uite niciodată prima zi la CFR Cluj.  Antrenorul Dan Petrescu l-a scos la antrenament şi l-a prezentat jucătorilor. Fotbaliştii ardeleni şi-au primit cu aplauze noul coleg.
Ioniţă a ajuns în această dimineaţă în cantonamentul din Spania. De atunci nu a avut o clipă liberă. Clujenii l-au pus să facă vizita medicală, la o clinică privată, apoi a intrat la discuţii cu Dan Petrescu. A aflat că trebuie să muncească din greu pentru locul său din echipă.
"E un jucător bun, dar avem mulţi jucători buni... aşa că va fi bătaie pe locuri. Chiar dacă a costat o sumă de bani nu înseamnă că va fi titular din primul meci. El trebuie să merite să intre pe teren. Dacă va fi bun va juca, dacă nu... va trebui să se bată pentru un loc în primul 11. S-a plătit o sumă importantă pentru el şi nu vreau să pun presiune, dar trebuie să muncească", a spus Dan Petrescu la Digi Sport.
Ioniţă este al 5-lea jucător adus în această iarnă de liderul campionatului. Celelalte achiziţii sunt Costache, Ţucudean, Bordeianu şi brazilianul Gilvan Souza Correa. Şefii de la Astra Giurgiu nu au dezvăluit suma de transfer. Au existat surse care au spus că tranzacţia a costat 1 milion de euro plus 15 la sută dintr-un viitor transfer. In ultima perioadă, Ioniţă s-a aflat în conflict cu conducerea clubului din Giurgiu. A refuzat să semneze noul contract şi a fost trimis la echipa a doua. De fotbalistul echipei Astra Giurgiu s-a interesat şi Marius Şumudică, dar Kayserispor a oferit doar 700.000 de euro. Patronul Ioan Niculae a refuzat propunerea. Dan Petrescu l-a dorit cel mai mult şi şi-a convins şefii să negocieze afacerea.
"Suntem foarte mulţumiţi că a venit Ioniţă. Mi-aş fi dorit ca el să fie în pregătire cu echipa încă de la început. Sunt convins că este puţin în urmă cu pregătirea, dar este bine  că a venit. Mai bine mai târziu decât niciodată", a declarat Dan Petrescu.
Alexandru Ionita, 23 de ani, a ajuns la Astra in 2014 în schimbul a 700 000 de euro. Fotbalistul e cotat de transfermarkt la 1,5 milioane de euro.
A evoluat în 25 de meciuri oficiale. 11 goluri și 4 pase decisive a reușit Ioniță în acest sezon.

 

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...