Jump to content
Sign in to follow this  
SCA

Messi, scos din sărite după prima înfrângere a Barcelonei din acest sezon. "Să nu-l mai văd pe teren!"

Recommended Posts

Espanyol v Barcelona - Spanish Copa del Rey

 

Înfrângerea Barcelonei în meciul cu Espanyol, din prima manșă a sferturilor Cupei Spaniei nu i-a picat bine lui Messi. Conform Diario Gol, starul Barcelonei ar fi cerut ca un coleg de-al său, Aleix Vidal, să nu mai joace în tricoul Barcelonei.
Supărarea argentinianului vine după desele greșeli din apărare și după ce jocul său nu a mai fost cel obișnuit, iar pasele care trebuiau să-i parvină nu au mai ajuns la destinație. Deși a avut o posesie a balonului de 72 la sută, Barcelona a pierdut după golul lui Melendo, din minutul 88.
Messi a ratat și un penalty, în minutul 62, la 0-0. A fost a 20-a lovitură de pedeapsă ratată de Messi din 85 de execuții.
În meciul de pe Estadi Cornella-El Prat, Barcelona a jucat fără Iniesta și Dembele, accidentați, iar Luis Suarez, Rakitic și Jordi Alba au fost rezerve. Deși era deja pe lista neagră, Aleix Vidal a fost trimis de Valverde pe teren în dorința de a-i da minute pentru a putea fi apoi vândut. Fundașul a fost chiar integralist, deși experimentul lui Valverde s-a dovedit că a eșuat.
Pentru vânzarea lui Vidal, Barcelona cere 20 de milioane de euro.

 

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...