Sign in to follow this  
miLaneZ

România va fi în primul val de „testeri” 5G!

2 posts in this topic

1-653x408.jpg

 

Samsung Electronics și Cisco vor colabora cu compania de telecomunicații Orange pentru a efectua un trial de acces fix fără fir la nivel de 5G (fixed wireless access – FWA) în România, au anunțat companiile.

Acesta va fi primul test multi-vendor efectuat cu clienții în Europa și va dura o lună. Scopul său este de a demonstra modul în care 5G poate completa implementările de fibre existente pentru a furniza servicii de lățime de bandă de mare viteză. Acesta va asigura compatibilitatea echipamentelor fabricate de diferiți furnizori, astfel încât 5G să poată fi construit mai rapid și mai sigur de acum înainte.

Orange, care operează în 29 de țări la nivel global, este cel mai mare furnizor de telecomunicații din România, ținând cont de numărul de abonați. Samsung trebuie să furnizeze routere pentru acasă capabile 5G și unități de acces compacte de 5G, precum și serviciile de planificare a frecvențelor radio. Cisco va furniza platforma Cisco Ultra Gateway Platform, oferind un nucleu de pachete virtuale 5G bazat pe infrastructura Cisco NFV. Gateway-ul va fi implementat cu controlul și separarea planului de utilizator pentru o performanță sporită și flexibilitate.

La începutul acestei luni, Samsung a furnizat un prototip de 5G pentru Verizon și apelul video 5G pentru KT între Seoul și Minneapolis. Verizon intenționează să utilizeze echipamentele de rețea ale gigantului sud-coreean pentru lansarea comercială de 5G în cursul acestui an.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normal ca prima tara este Romania =)) suntem cobai tacuti si avem infrastructura foarte moderna, una dintre cele mai moderne din lume.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.