Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Fortnite bate recordul PUBG pentru cei mai mulți jucători conectați în același timp

Recommended Posts

Fortnite-Battle-Royale-e1518439555169-630x345.png

 

Jocul celor de la Epic Games, Fortnite, a adunat peste 3.4 milioane de jucători logați în același timp, depășind recordul deținut de titlul celo de la PUBG Corp’, PlayerUnknown’s Battlegrounds (3.2 milioane de jucători via Steam).

Recordul, care a avut loc pe parcursul weekend-ului 3-4 februarie, a întâmpinat și câteva probleme cu serverele, acestea cedând de câteva ori dar revenind online rapid.

‘Popularea excesivă a generat 6 incidente diferite sâmbătă și duminică, care au dus la pierderea temporară a conexiunii în Fortnite’, a declarat Epic Games. ‘Atunci când 3.4 milioane de persoane sunt conectate în același timp, încep să apară repercursiuni.’

‘Este extraordinar să vedem această creștere de la 60.000 de jucători la 3.4 milioane, în doar câteva luni, ceea ce transformă jocul probabil în cel mai important joc PC/console din lume!”

 

Epic Games anunță că Fortnite Battle Royale va primi în lunile următoare mai multe moduri de joc, cu prima tranșă venind în martie.

Primele cinci vor fi: 50v50, hartă micșorată, runde mai scurte, micșorarea ariei mai alertă, joc între mai multe echipe. Mai apoi vor veni altele, câteva zeci, printre care The Floor is Lava, unde jucătorii nu pot atinge pământul.

Fortnite Battle Royale este Free to Play pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.



 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...