Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
ChrisAngel

[Sugestie] Garaj

Recommended Posts

Nick server: ChrisAngeL

Descriere: 

Daca tot s-au adugat garajele astea, ca sa le gasim si un scop zic, sa se faca un sistem in care poti parca cate masini vrei tu din "flota" personala in garaj si cine are /rentroom la casa ta sa poate alege oricare dintre aceste masini cu o comanda /takekey  si sa primeasca automat si cheile, normal in schimbul taxei care este setata si la rentroom sa zicem. Daca o bubuie sa apra inapoi in garaj, iar daca vrea sa achizitioneaze iara sa plateasca iar si sa dea /takekey. Daca ai 7-8 masini (si cred ca multi au deja) sa poti alege care le bagi in garaj pentru uzul chiriasilor si care le spawnezi afara pentru tine (ai 3 spawnble) 4-5 le bagi in garaj. Trebuie rezolvat si bug-ul in care poti lua upgrade garaj chiar daca ai casa fara garaj, e postat si pe panel de victor1423.

 

PS: Mai e un bug acum in care daca dai /v » Primary color (sa schimbi culoarea masinii) dupa ce o schimbi nu te mai da in ea la DS, ci se respawneaza in garaj.

Edited by ChrisAngel
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pro

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Atât timp cât îți gestionezi în mod echitabil bugetul de joc o să poți să ai parte de posibilitatea de a juca mai multe mâini. Este foarte important să nu cedezi tentației de a plusa în mod nejustificat chiar dacă ai o mână care ți se pare a fi mult mai puternică decât a celorlalți adversari sau a dealerului. Atunci când joci jocuri ca la aparate poker nu uita că sistemul de joc conceput de către dezvoltatorii american poker 2 de software pentru cazinouri este unul care este independent și nu este influențat de factori exteriori. De aceea ai nevoie de o strategie pe care să o exersezi cât mai mult timp și numai în momentul în care o stăpânești să o pui în aplicare pentru a fructifica cât mai multe dintre șansele de câștig care îți sunt oferite de cărțile de joc poker că la aparate!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.