Sign in to follow this  
miLaneZ

ASUS a lansat tastatura de gaming ROG Strix Flare

1 post in this topic

tastatur%C4%83-de-gaming-asus-rog-strix-

 

O tastatură de gaming este recomandată dacă petreci mult timp în sesiuni de joc și vrei un produs de nădejde, iar ASUS ROG Strix Flare ar putea fi ceea ce cauți.

Dacă ești un utilizator obișnuit de calculator, care își face treaba la birou sau care se distrează cu filme și seriale, probabil că nu vei descoperi utilitatea unei tastaturi de gaming. Pe de altă parte, dacă înțelegi și apreciezi utilitatea unei tastaturi de gaming pentru sesiuni de joc lungi, atunci ASUS ROG Strix Flare e un model care să te intereseze.

 

 

Tastatura este mecanică și este disponibilă cu patru tipuri de switch-uri Cherry MX RGB, astfel că poți alege dacă vrei comutatoare roșii, albastre, maro sau negre, în funcție de preferințele tactile. În plus, tastatura vine și cu 100% anti-ghosting, așa că nu vei suferi din cauza unor apăsări de tastă neînregistrate, chiar dacă apeși pe mai multe simultan.

Tastele multimedia sunt așezate pe ASUS ROG Strix Flare în partea din stânga sus, alături de o rotiță de volum. În plus, pe tastatură ai la dispoziție și un port USB, pentru conectarea unui alt dispozitiv. Suportul pentru palme este detașabil, dar e o adiție bună dacă ai nevoie de mai mult confort.

 

 

Tastatura de gaming ASUS ROG Strix Flare este și personalizabilă. Are o insignă iluminată care poate fi introdusă în tastatură și poți alege dacă vrei să păstrezi logoul ROG sau dacă vrei să folosești un logo personalizat. La interior, fiecare tastă este iluminată individual, iar un șir de LED-uri suplimentare oferă iluminat chiar și dincolo de tastatură. Datorită Aura Sync, poți personaliza culorile luminilor în funcție de preferințe.

 

 

Tastatura ASUS ROG Strix Flare va intra pe piața din România în prima jumătate a lunii aprilie, iar prețul acesteia va fi de aproximativ 800 de lei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.