Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

DJ-ul suedez Avicii a decedat la vârsta de 28 de ani

Recommended Posts

DJ-ul suedez Avicii a decedat la vârsta de 28 de ani

 

 

avicii_2.jpg

 

Tim Berling, producătorul suedez din spatele proiectului Avicii, a decedat astăzi, la vârsta de 28 de ani, conform unui comunicat de presă oferit de reprezentantul artistului. Cauza decesului încă nu a fost făcută publică.

„Cu o durere profundă trebuie să vă anunţăm că Tim Berling, cunoscut drept Avicii, nu se mai află printre noi. Acesta a fost găsit decedat în Muscat, Oman, în această după-amiază de vineri, 20 aprilie. Familia este devastată, iar noi vă rugăm să respectaţi intimitatea celor apropiaţi în această perioadă. Mai multe detalii nu vă putem oferi”, au scris reprezentanţii artistului.

Avicii a devenit celebru în întreaga lume în 2011, atunci când a lansat piesa „Levels”, câştigând un disc de platină în Statele Unite. Au urmat apoi hituri precum „Wake Me Up”, „Addicted To You” şi „Hey Brother”, care vor rămâne mereu în inima noastră!

 

În 2016, Avicii a anunţat că îşi doreşte să se retragă din industria muzicală şi că va renunţa la show-urile live, declarând că îşi doreşte să facă "mai multe lucruri în viaţă". Totuşi, artistul a revenit în 2017 cu nou EP, Avīci (01), care a inclus o colaborare de succes cu Rita Ora.

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...