Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Avicii, obligat de manageri să susțină concerte în ciuda stării sale de sănătate

Recommended Posts

Avicii, obligat de manageri să susțină concerte în ciuda stării sale de sănătate

 

 

avicii_3.jpg

 

Avicii era îngrijorat de starea lui de sănătate, cu câteva luni înainte de moartea sa. În documentarul „Avicii: True Stories”, artistul a dezvăluit că „va muri” dacă va mai continua să susțină concerte.

„Am fost foarte deschis cu toți oamenii cu care lucrez și cu cei care mă cunosc”, a spus DJ-ul în documentar. Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a mai povestit despre problemele de anxietate și că nu se aștepta ca cei din jurul său să-l forțeze să mai susțină concerte având în vedere starea sa de sănătate. 

 

Au văzut cât de rău mă simt după fiecare concert și au insistat de fiecare dată când am vrut să mă opresc. Le-am spus că nu o să mai fiu în stare să fac asta, le-am spus că o să mor”, a declarat DJ-ul în documentarul Avicii: True Stories. 

Avicii a avut mai multe probleme de sănătate printre care o pancreatită acută, din cauza consumului excesiv de alcool, iar în 2014 i-au fost scoase apendicele și vezica biliară. 

 

DJ-ul suedez a decedat pe 20 aprilie, la vârsta de 28 de ani, iar cauza morții nu a fost încă dezvăluită. Un reprezentant al lui Avicii a declarat într-un comunicat de presă că familia DJ-ului este devastată și că dorește să li se respecte dreptul la o viață privată în aceste momente.

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...