Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Familia lui Avicii a confirmat cauza morții DJ-ului

Recommended Posts

Familia lui Avicii a confirmat cauza morții DJ-ului

 

 

e91667c8_7328_4625_9fb6_190cd1a9e1e5.jpeg

 

DJ-ul suedez Avicii a fost găsit decedat în Muscat, Oman, pe 20 aprilie, iar de atunci autoritățile au ținut ascunsă cauza morții. Familia artistului a confirmat astăzi printr-un comunicat oficial de presă că DJ-ul s-a sinucis.

“Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil, care căuta răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care a călătorit și a muncit din greu, într-un ritm care a dus la un stres extrem. Când a renunțat la turneu, și-a dorit să găsească un echilibru în viață. Să fie fericit și să facă ceea ce iubește cel mai mult - muzică. S-a luptat cu gânduri despre viață, fericire. N-a mai rezistat. A vrut să găsească pacea. Tim n-a fost făcut pentru a fi o mașinărie de făcut bani. A fost un băiat sensibil, care și-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor. Tim, vei fi mereu iubit și îți vom simți lipsa”, a declarat familia DJ-ului.

 Se pare că Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a lăsat și un bilet de adio, dar deocamdată nu se cunosc și alte detalii.

 

Două autopsii au fost făcute în cazul morții lui Avicii, anchetatorii din Oman excluzând o pistă criminală. În trecut, suedezul a avut probleme cu dependența de alcool și renunțase la concertele live, în 2016.

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...