Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Onrush - cele opt clase de vehicule dezvăluite într-un nou trailer

Recommended Posts

onrush-screen-4.jpg?height=360&width=640

 

Codemasters a lansat un nou trailer pentru Onrush, dezvăluind astfel cele opt clase de vehicule care se vor regăsi în acest joc de curse arcade: Blade, Outlaw, Vortex, Charger, Interceptor, Dynamo, Titan şi Enforcer, fiecare cu propriile abilităţi speciale, după cum puteţi vedea şi în secvenţele de mai jos.

Gândit pentru a prioritiza distracţia în detrimentul realismului, Onrush nu va pune accentul pe cursele propriu-zise, poziţia ocupată în clasament pălind în comparaţie cu stilul în care conduci: cascadoriile imposibile şi eliminarea oponenţilor prin takedown-uri spectaculoase îţi vor umple bara de RUSH, care, odată activată, va conferi o forţă inimaginabilă propriului vehicul, capabilă să distrugă, literalmente, întreaga concurenţă de pe traseu. După cum puteţi observa şi în trailer-ul de mai sus, asemenea mai vechilor titluri Motorstorm, în Onrush veţi putea conduce atât maşini de teren, cât şi motociclete.

Onrush poate fi acum precomandat prin intermediul PlayStation Store: ediţia standard este disponibilă la un preţ de 269,90 lei, în timp ce ediţia Deluxe poate fi precomandată în schimbul a 349,90 lei. Cei care aleg să plaseze o astfel de precomandă vor primi acces la sesiunea de testare beta ce va avea loc în cursul lunii mai 2018.

Onrush va fi lansat pe 5 iunie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. O versiune pentru PC a jocului va fi lansată mai târziu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...