Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Stormdivers, anunţat oficial

Recommended Posts

 

Stormdivers

Housemarque, studioul din spatele unora dintre cele mai bine realizate jocuri arcade din ultimii ani (Resogun, Materfall sau Nex Machina fiind doar câteva exemple), a anunţat Stormdivers, un nou titlu ce va încerca să combine gameplay-ul intens caracterstic creaţiilor companiei cu o abordare axată în special pe multiplayer.

Stormdivers va fi primul joc al celor de la Housemarque dezvoltat sub forma unui serviciu de durată, ce va primi update-uri şi suport pentru un timp îndelungat. De asemenea, producătorii promit că fanii vor avea ocazia să joace Stormdivers înaintea lansării propriu-zise (probabil prin intermediul unei versiuni Early Access) şi vor putea contribui cu propriul feedback la procesul de realizare a jocului.

Pentru Stormdivers, Housemarque a apelat din nou la motorul grafic Unreal Engine 4 (al doilea joc al companiei realizat cu ajutorul acestei tehnologii, după Materfall), îmbunătăţit cu setul de efecte speciale Housemarque VFX Engine, realizat in-house de studioul finlandez.

Nu au fost oferite încă alte detalii despre o eventuală perioadă de lansare sau platformele pe care îşi va face apariţia Stormdivers.

 

StormdiversStormdivers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...