Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 REDEFINEȘTE EXPERIENȚA MULTIPLAYER

Recommended Posts

Black-Ops-4-Call-of-Duty-Battle-Royale-M

 

Cu peste 200 de milioane de jucători până acum, seria Black Ops revine pe 12 octombrie, odată cu lansarea Call of Duty: Black Ops 4. Cu un mod multiplayer bazat pe o abordare mult mai tactică și oferind jucătorilor mai multe opțiuni, cu trei povești Zombies diferite și cu Blackout, un mod de joc de tip battle royale bazat pe locațiile și personajele din cele patru jocuri,

https://www.youtube.com/watch?v=Vi-FfUSUaAM

Call of Duty: Black Ops 4 transformă universul cunoscut de milioanele de jucători în cea mai complexă experiență de joc dezvoltatată până acum în cadrul acestei serii. Call of Duty: Black Ops 4 vine cu o abordare mult mai tactică a jocului în modurile multiplayer, oferind o largă varietate de arme și opțiuni de personalizare a acestora. Sistemul Pick 10 revine, împreună cu modificări aduse armelor și modului în care te deplasezi pe hartă. În plus,jucătorii vor afla mai multe detalii despre personajele principale (Specialists), cine sunt, de ce luptă și în ce conflicte și-au dezvoltat abilitățile. Ei sunt puternici când acționează singuri, însă devin de neoprit când lucrează în echipă.

https://www.youtube.com/watch?v=Vi-FfUSUaAM

Sărbătorind 10 ani de la primul Zombies, Black Ops 4 oferă cea mai variată experiență de acest tip cu nu mai puțin de trei povești diferite - IX, Voyage of Despair și Blood of the Dead. Mai multe niveluri de dificultate și un tutorial nou vor ajuta jucătorii care nu au mai trait experiența Zombies să înțeleagă conceptele de bază și să se familiarizeze cu universul. Zombies Rush este un mod nou ce oferă un alt ritm de joc, cât și provocări pe măsura jucătorilor veterani.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TktjCqG4p7Y

 

Blackout este un mod de joc complet nou în istoria Call of Duty, oferind același stil rapid și fluid Black Ops într-o experiență de tip battle royale bazată pe locațiile și personajele acestei serii. Jucătorii pot accesa acest mod de joc solo sau în echipă, vor avea la dispoziție vehicule diverse și vor fi nevoiți să obțină toate cele necesare pentru a supraviețui.

Nu în ultimul rând, versiunea pentru PC a jocului Black Ops 4 se va distribui prin intermediul Battle.net, fiind optimizată pentru această platformă și oferind funcții precum suport pentru 4K, monitoare ultra-wide și HDR, framerate deblocat, precum și multe alte posibilități de apersonaliza experiența de joc în funcție de configurația hardware deținută.

Call of Duty: Black Ops 4 va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PCpe 12 octombrie. Toate precomenzile efectuate prin intermediul partenerilor retail Activision din România garantează accesul în Private Beta.

Mai jos aveți întreaga înregistrare a evenimentului de ieri, 17 mai, în cadrul căreia au fost făcute toate aceste dezvăluiri:

 

https://www.youtube.com/watch?v=rd_2lwp1rQU

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...