Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Război între Diplo și Zedd, din cauza unui DJ basarabean

Recommended Posts

Război între Diplo și Zedd, din cauza unui DJ basarabean

 

 

zedd_920x584.jpg

 

Diplo și Zedd sunt din nou în război, de data aceasta din cauza unui DJ basarabean, pe nume Max Vangelis. Se pare că artistul moldovean l-ar fi jignit pe Diplo printr-o postare pe Twitter, zilele trecute, prin care îi reproșa americanului că l-ar fi  ignorat după ce el mixase în deschiderea show-ului său din Hong Kong.

max.jpg

 

Poate că această postare nu i-ar fi sărit în ochi lui Diplo, dacă Zedd nu l-ar fi redistribuit, alături de comentariul „100% adevărat”.

 

Totuși, cearta dintre cei doi DJ este una destul de veche! Mai exact, totul a început în 2015, când Diplo a criticat aspru albumul lui Zedd. Războiul a continuat între cei doi, când Diplo ar fi râs de Zedd, spunând că relația sa cu Selena Gomez este una falsă, fiind doar marketing la mijloc.

 

Zedd l-a blocat în cele din urmă pe Diplo, iar DJ-ul american a postat pe contul său următorul mesaj de amenințare: „O să îi acord lui Zedd 24 de ore să șteargă tweet-ul ori vin peste el în stilul Pusha T” , făcând referire la conflictul dintre rapperii Pusha T și Drake.

diplo.jpg

 

Și ca să fie totul clar, Diplo i-a dat replica și DJ-ului basarabean: „Iartă-mă, frate, când mi-ai cerut autograful am crezut că ești doar un fan, nu știam că ai mixat și tu la eveniment foarte devreme, greșeala mea. Mult succes în toate!”

 

Până acum Zedd nu a venit cu nicio replică la atacul lui Diplo, în schimb Max Vangelis a continuat să-și demonstreze indignarea prin mai multe postări pe Twitter.

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...