Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

FreeStay cântă în deschiderea concertului lui Maître Gims

Recommended Posts

FreeStay cântă în deschiderea concertului lui Maître Gims

 

 

whatsapp_image_2018_06_13_at_10.40.53.jpeg

 

FreeStay va cânta pentru prima oară în deschiderea unui artist internațional. Pe 22 iunie la Arenele Romane, Florin Ristei și trupa sa vor concerta în deschiderea lui Maître Gims, artistul congolez care a cucerit topurile muzicale din întreaga lume cu hituri precum „Bella" și „Mi Gna".

 

„Este o bucurie pentru trupa FreeStay să cânte în deschiderea unui artist de succes cum este Maître Gims. Vom cânta pentru prima oara în deschiderea unui artist internațional și pe lângă entuziasmul pe care deja îl simțim, vă asigurăm că vom face show și atmosferă, așa cum v-am obișnuit și la concertele noastre!", a declarat solistul trupei, Florin Ristei.  

 

Artistul francez se va afla pentru primă oară în România. Biletele pentru concertul care va avea loc pe 22 iunie se găsesc pe www.iabilet.ro și în reteaua iabilet.ro/retea.

 

Cu un public fidel, care îi urmează concert după concert, FreeStay au adunat milioane de vizualizări la piese precum „Trebuia să fii tu" (alaturi de Mahia Beldo), „Altfel de magie" sau „Cerșetori de iubire". De asemenea, colaborarea lui Florin Ristei cu Vescan pentru piesa „Las-o" a fost inedită  și a devenit unul dintre hiturile lui 2016.

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...