Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Selena Gomez, insultată de un designer celebru

Recommended Posts

Selena Gomez, insultată de un designer celebru. Iată ce a spus acesta despre artistă !

 

 

gettyimages_885698962_1528911672.jpg

 

Celebrul creator de modă Stefano Gabbana a reușit să-i supere pe fanii Selenei Gomez, după ce a scris un comentariu răutăcios la o postare în care artista purta mai multe ținute.

 

Se pare că designerul ar fi scris „E proprio brutta” (Este atât de urâtă), la o postare pe Instagram a site-ului The Catwalk Italia, în care următorii erau îndemnați să-și aleagă ținuta favorită, din cele purtate de Selena Gomez.

rs_524x1024_180613122859_1024_diet_prada_061318.jpg

La scurt timp, Stefano Gabbana și-a șters comentariul, însă afirmația sa răutăcioasă ajunsese deja virală pe rețeaua de socializare. „Tot ce văd aici urât este personalitatea ta”, „Îți faci brandul de râs. Ești dezgustător.”, au spus câțiva fani furioși.

 

Printre cei care i-au luat apărarea Selenei Gomez s-a numărat și Miley Cyrus, care a comentat la o fotografie cu ele două, scriind că artista este „al naibii de mișto”, criticându-l în paralel pe Gabbana.

miley_and_selena.jpg

 

De asemenea, Julia Michaels a ținut să menționeze pe Twitter că Selena Gomez este „una dintre cele mai frumoase femei” pe care le cunoaște. Nici actorul Tommy Dorfman din serialul „13 Reasons Why” nu a stat de-o parte și l-a criticat pe designer: „Stefano Cabbana ești obosit și expirat. Nu ai ce să cauți în 2018 cu existența ta homofobică și misogină. Nu mai este tolerabil și nici chic”.

 

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...