Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Piesa „Wake Me Up”, un strigăt de ajutor pentru AVICII ?

Recommended Posts

Piesa „Wake Me Up”, un strigăt de ajutor pentru AVICII ?

 

 

449696.jpg

 

Deși au trecut două luni de la moartea lui Avicii, apropiații artistului încă vorbesc despre el și își aduc aminte cu drag de muzica sa și de clipele petrecute împreună. Într-un interviu pentru BBC Radio 1, DJ-ul englez Carl Cox a vorbit despre Avicii, menționând că este în continuare foarte afectat de decesul artistului.

„Am fost foarte trist. Mi-am imaginat cum el a trecut prin anumite stări în care nu a mai avut control asupra sa, pentru că alții îl controlau și nu înțelegeau prin ce trece”, a povestit Carl Cox.

 

Se pare că cei doi s-au cunoscut pe vremea când Avicii nu era celebru, când nici măcar nu lansase „Levels”. Pe atunci, DJ-ul suedez mixa în deschiderea lui Cox, iar cei doi s-au împrietenit și au ținut legătura ani de zile, întâlnindu-se la mai multe evenimente.

„Obișnuiam să ne întâlnim în backstage cu toți DJii, dar el era un tip singuratic, nu prea îi plăceau anturajele. Totul era un business, business, business!”, a dezvăluit Carl Cox.

 

În același interviu, Carl Cox a povestit că observase că Avicii se simțea inconfortabil, dar nu se gândea că acesta are probleme serioase.

„Când a lansat „Wake Me Up”, m-am gândit că e foarte curajos. Țin minte că l-a mixat în premieră la Ultra, un festival din Miami. Acolo erau acei copii care crescuseră cu „Levels” și când au auzit noua piesă, nu știau cum să reacționeze, și asta și-a dorit și Avicii. El voia doar să fie liber să facă muzica pe care și-o dorea, și normal că acum când îi asculți muzica, e totul atât de trist. E atât de dureros să asculți acea piesă acum, pentru că era modul lui de a spune că avea nevoie de ajutor”, a declarat Carl Cox.

 

Piesa „Wake Me Up” a fost produsă de Avicii, în colaborare cu Aloe Blacc, pe care îl vom asculta anul acesta la Neversea Festival!

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...