Jump to content
Sign in to follow this  
addonis

”Ar fi o nouă provocare în cariera lui strălucitoare!”. Agentul lui Ronaldo a vorbit despre transferul la Juventus

Recommended Posts

Presa din Spania și din Italia anunță la unison că Cristiano Ronaldo se va transfera la Juventus, mutatarea fiind una iminentă. Jorge Mendes, managerul starului lusitan, a vorbit în sfârșit despre viitorul clientului său, dar nu a dat niciun verdict.

”În cazul în care pleacă de la Real Madrid, Cristiano le va fi profund recunoscător celor din club. E vorba de toată echipa, fără excepții. Dacă va pleca, ar fi o nouă provocare în cariera lui strălucitoare”, a spus Mendes, conform record.pt.

 
După ce i-ar fi găsit o vilă de lux în care să stea, așa cum susține Tuttosport, Juve a scos și tricoul pe care îl va îmbrăca Cristiano, conform Transfernewslive.

Astfel, cel care poartă în acest moment numărul 7, Cuadrado, va trebui să cedeze și să-i lase lui "CR7" numărul norocos, pe care l-a avut aproape toată cariera.

Publicația portugheză Record anunță că transferul starului lui Real la Juve e o chestiune de ore. Italienii vor plăti 100 de milioane de euro pentru omul-record al madrilenilor, care va primi un salariu de 30 de milioane de euro pe an.

Sursa: digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...