Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Comunicat oficial dat de Real Madrid în legătură cu viitorul lui Neymar

Recommended Posts

MDARA7Z.jpg

 

După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, presa din Spania a anunțat o listă de mai mulți posibili înlocuitori. Printre ei se află și Neymar. Totuși, gruparea blanco a ținut să dea un comunicat prin care exclude orice interes legat de starul brazilian.

”Ținând cont de zvonurile apărute în legătură cu un eventual transfer al lui Neymar de la PSG, Real Madrid clarifică faptul că nu are nicio intenție să facă ofertă pentru jucător.

 

Între cele două cluburi există o relație foarte bună. Dacă Real Madrid va avea intenția să transfere un jucător de la PSG, va negocia în primul rând cu clubul”, s-a arătat pe site-ul oficial al madrilenilor.

 

În ultimele zile au apărut foarte multe zonuri potrivit cărora Neymar ar urma să facă pasul spre ”Santiago Bernabeu”. Chiar dacă nu este nimic oficial încă, mișcările rapide pe care le-au făcut oficialii celor de la Paris Saint Germain dovedesc ipoteza.

 

Concret, cei de la PSG și-au propus să-l facă pe Neymar cel mai bine plătit fotbalist al planetei, pentru a contracara astfel eventuala ofertă a Realului. Astfel, brazilianul ar urma să fie remunerat cu 850.000 de lire sterline pe săptămână. După achitarea tuturor taxelor, Neymar ar rămâne cu 500.000 de lire pe săptămână, la fel ca și Lionel Messi.

 

Fostul jucător al celor de la Barcelona a semnat vara trecută o înțelegere pe cinci ani cu gruparea pariziană, fără clauză eliberatoare în contract.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...