Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

”Bomba” lui Becali s-a accidentat. Moruțan a părăsit terenul șchiopătând

Recommended Posts

ZBi8ywMg.jpg

 

Olimpiu Moruțan a rezistat pe teren mai puțin de 25 de minute în ultimul meci amical al celor de la FCSB în cantonamentul din Olanda. Intrat în minutul 60, în locul lui Florinel Coman, fotbalistul transferat de la FC Botoșani s-a prăbușit pe teren în minutul 83 și nu a mai putut continua.

 

Moruțan (19 ani) a ieșit de pe teren șchiopătând, sprijinit pe umerii celor doi oameni din staff-ul medical al formației bucureștene și a fost înlocuit în minutul 84 cu Antonio Jakolis, cel care a marcat și golul victoriei.

 

La vârsta de 19 ani, Moruțan l-a impresionat pe directorul sportiv cu maturitatea pe care o arată în joc. Meme Stoica i-a dat dreptate lui Becali, după ce l-a văzut la lucru, iar omul de afaceri este foarte mulțumit de transferul lui și al albanezului Kamer Qaka, cealaltă achiziție făcută în această vară.

 

”Și de Moruțan sunt încântat, pentru că îmi spune MM (n.r. - Mihai Stoica, directorul sportiv) că aleargă 12 kilometri sau 12 kilometri și jumătate. Vede jocul, își da viață pe teren, e cuminte și nu fumează!”, a spus Becali, la Pro X, joi.

 

700.000 de euro a plătit clubul bucureștean pentru transferul lui Moruțan de la FC Botoșani.

70 de milioane de euro valorează clauza de reziliere din contractul lui Olimpiu Moruțan la FCSB.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...