Sign in to follow this  
AdriaN

"MAGNETUL RONALDO!" Cristiano este doar inceputul la Juventus! Ce se intampla dupa transferul anului in fotbal

1 post in this topic

HM2ofeqg.png

 

Ceea ce parea doar un zvon nefondat in urma cu o luna s-a transformat in realitate: Cristiano Ronaldo a ajuns la Juventus Torino pentru 105 milioane de euro! Venirea lui Cristiano Ronaldo o transforma pe Juventus intr-o destinatie si mai atragatoare pentru jucatorii de top.

 

Conform Tuttosport, cei de la Juventus sunt convinsi ca venirea lui Cristiano Ronaldo ii va ajuta sa mai dea si alte lovituri! "Magnetul Ronaldo" scriu italienii. Cea mai mare ar fi revenirea lui Paul Pogba, cel care nu s-a simtit prea bine la Manchester United dupa transferul record din urma cu 2 ani, insa la Cupa Mondiala a avut o evolutie excelenta.

 

Alti 2 jucatori care au impresionat la Mondial sunt pe lista lui Juventus - fundasul celor de la Atletico Madrid si capitan al Uruguay-ului, Diego Godin, si rusul Golovin, dorit si de catre Chelsea.

 

O alta mutare pe care o poate face Real Madrid este Marcelo! Bun prieten cu Cristiano Ronaldo, acesta este tentat sa o ia pe urmele portughezului si sa plece in aceasta vara de la Real Madrid, scrie Corriere.

 

 

 

 

 

 

Sursa ; www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.