Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Modric poate întrerupe supremaţia lui Messi şi Cristiano Ronaldo: "E momentul să câştige Balonul de Aur"

Recommended Posts

8owgK9Eg.jpg

 

Ivan Rakitic speră ca performanţa Croaţiei de la Cupa Mondială să-l propulseze pe compatriotul Luka Modric spre cel mai râvnit trofeu individual din fotbalul mondial.

 

"Cred că e momentul ca Modric să câştige Balonul de Aur", a declarat mijlocaşul Barcelonei înaintea finalei CM, în care Croaţia va înfrunta Franţa duminică, de la ora 18.00.

 

Modric a câştigat deja în acest an Liga Campionilor, după ce Real Madrid a învins-o cu 3-1 în finală pe Liverpool, şi visează să câştige şi titlul mondial, primul din istoria ţării sale.

Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani a devenit miercuri fotbalistul croat cu cele mai multe meciuri disputate la Cupa Mondială (11), egalându-l pe compatriotul său Dario Simic, retras din activitate în 2010, pe care îl va depăşi cu ocazia finalei programate duminică, la Moscova.

 

Căpitanul naţionalei roaţiei este jucătorul cu cele mai multe minute jucate la acest Mondial, cu un total de 604, dar şi cu cei mai mulţi kilometri alergaţi (63,03).

Luka Modric a fost declarat cel mai bun jucător de pe teren la primele două meciuri ale Croaţiei de la CM, 2-0 cu Nigeria şi 3-0 cu Argentina, dar şi la sfertul de finală cu Rusia (2-2), decis după loviturile de departajare.

Ultimele zece "Baloane de Aur" au fost câştigate de numai doi jucători, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo (câte cinci).

 

Modric joacă la Real Madrid din 2012, atunci când a fost cumpărat de la Tottenham pentru 30 de milioane de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...