Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Nu dorm cu el în pat noaptea". Bratu a explicat de ce nu a fost păstrat Torje la Dinamo

Recommended Posts

0wyRYbWg.jpg

 

Gabriel Torje nu va mai rămâne la Dinamo, iar decizia i-a aparținut chiar lui Florin Bratu. Antrenorul "cîinilor" a dezvăluit motivele pentru care micuțul mijlocaș nu a mai fost păstrat în lot.

 

"Eu i-am dat șanse să joace, adu-ți aminte, a jucat 3-4 meciuri cu mine. Din păcate, nu s-a ridicat nici el atunci la nivelul așteptărilor mele. Eu, când am venit la Dinamo, am venit la începutul play-out-ului, cu o nouă strategie, de întinerire a echipei pentru că îi cunoșteam foarte bine pe acei jucători, fusesem la Under 19, iar dacă acest lucru îl știam de la început, că trebuie să întineresc echipa, asta am făcut.

 

După aceea, cu timpul, cu Torje am avut discuții, i-am dat șanse să joace. Din păcate, nu m-a mulțumit forma lui fizică de atunci, eu i-am spus-o. E punctul lui de vedere, însă eu am altă părere. Eu cred că putea oferi mult mai mult atunci când a jucat. Nu vreau să mai dezvolt. Eu vreau să vorbesc doar din punct de vedere sportiv și spun că putea mai mult. Nu s-a putut, din păcate, el având contract acolo și nearătând lucruri care să îmi dea speranțe că poate rămâne la Dinamo, nu am propus să rămână în continuare. Din câte știu eu, când intri în ultimul an de contract cu un club, nu mai poți fi dat împrumut de acel club. Ori te cumpără, ori vii liber de contract", a explicat Florin Bratu la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

 

Jucătorul de 28 de ani a pus totul pe umerii lui Bratu, spunând că "Dragoste cu forța nu se poate. N-am fost lăsat să ajut Dinamo mai mult". Bratu, care a fost chiar și coleg de cameră cu Torje, susține că nu a fost mulțumit de ceea ce arăta Torje la antrenamente și lasă de înțeles că totul ar fi fost din cauza vieții de noapte a mijlocașului.

 

Ba mai mult, a fost exclus din lot pentru indisciplină, înaintea partidei de la Botoşani, de pe 3 aprilie. Apoi, la finalul lunii aprilie, mijlocașul a și fost exclus din nou din lot. Totul după un schimb de replici între antrenor și jucător, când Torje a întrebat dacă va juca în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar Bratu i-a spus că da, dar nu va fi titular. Atunci, Torje i-ar fi spus: "Nu mai bine rămân acasă, atunci?"

 

"Eu îl judecam după ceea ce vedeam la antrenamente și la jocuri și nu mi-a plăcut. Eu i-am spus-o. Nu că nu era serios, ci că nu dădea randament la meci. Nu aveam de unde să știu eu de ce, că nu dorm eu cu el noaptea în pat să știu ceea ce face Gabi Torje noaptea. El, dând timpul înapoi, și-a lăsat o amprentă la Dinamo, suporterii îl iubesc, eu la fel, îl respect, el știe asta. Și acum i-am spus și lui, pentru că noi am fost colegi de cameră la Dinamo, o perioadă. I-am spus: Gabi, trebuie să mă înțelegi, că acum sunt de partea cealaltă, sunt antrenor și trebuie să judec și să văd altfel lucrurile. Eu vreau să te ajut, însă trebuie să ne ajutăm amândoi. Nu că n-a vrut, a fost într-o perioadă mai dificilă a carierei acum, probabil și dezamăgit că nu s-a calificat echipa în play-off, nu știu exact ce s-a întâmplat, dar lucrurile nu au funcționat așa cum și-a dorit el și nici eu", a încheiat Bratu.

 

Revenit cu mari speranțe în Ștefan cel Mare în februarie, în mandatul lui Vasile Miriuță, Torje a debutat fulminant, marcând cu Concordia Chiajna și cu rivalii de FCSB. Cu toate acestea, de la venirea lui Bratu pe banca dinamoviștilor, mijlocașul nu a mai prins prea multe meciuri. În total, a jucat în 8 partide oficiale și a marcat două goluri. Torje a revenit la Akhmat Grozny, cu care mai are un an de contract.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...