Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Buzărnescu le-a vorbit americanilor despre coșmarul pe care l-a trăit. "M-am gândit să renunț la tenis"

Recommended Posts

kLj4ithg.jpg

 

Povestea Mihaelei Buzărnescu (30 de ani, locul 28 WTA) a impresionat o lume întreagă. Într-un interviu acordat de curând în Statele Unite ale Americii, jucătoarea din România a povestit greutățile de care a avut parte de-a lungul carierei, care au călit-o pentru parcursul lăudabil pe care îl are în acest an.

 

Accidentările au chinuit-o pe Mihaela încă din adolescență, iar ultimul mare hop a fost depășit anul trecut; șirul de operații s-a terminat, iar ascensiunea ei a pornit din jurul locului 540 WTA. Ajunsă pe locul 28, Miki nu vrea să se oprească aici, mai ales că a trecut peste punctul critic, cel în care era gata să pună capăt carierei din cauza accidentărilor.

 

"Am fost bună în perioada junioratului, când am făcut parte dintr-o generație cu Azarenka, Radwanska și Caroline Wozniacki. Apoi, pe când aveam 18 ani și eram pe locul 4 sau 5 la junioare și pe 214 în WTA, m-am accidentat la umăr și am lipsit o jumătate de an. A fost momentul în care am pierdut puținii sponsori pe care-i aveam.

Apoi, nu mi-a fost deloc ușor să revin; evident că n-am mai putut să am aceleași rezultate ca înainte. Nu a fost deloc ușor, a fost chiar foarte dificil. Până la urmă, sunt aici acum și asta înseamnă că nu m-am dat bătută. Întotdeauna m-am gândit că nu vreau să renunț la tenis din cauza accidentărilor. Sunt foarte fericită că nu am renunțat", a declarat Mihaela Buzărnescu, potrivit Tennis Channel.

 

Eliminată de la Wimbledon 2018 în turul al treilea, după un meci în fața Karolinei Pliskova (3-6, 7-6, 6-1), Mihaela Buzărnescu este jucătoarea din circuit cu cele mai multe victorii în 2018. A obţinut 70 de succese atât la simplu, cât şi la dublu.

Accidentările repetate au condus și la dificultăți financiare, depășite și ele tot cu greutate de revelația anului în tenisul feminin. "N-am avut niciun sponsor și totul a fost plătit din banii mei, a trebuit să mă întrețin. Am jucat și tenis pe echipe în România și în alte țări pentru a-mi acoperi cheltuielile cu biletele de avion. Nu a fost ușor deloc", a adăugat jucătoarea din România.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ar renunta, toti Sponsori se v-or duce in joc rau.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...