Jump to content
Sign in to follow this  
addonis

"A fost cel mai tare meci din viața mea!" Reacție antologică a lui Djokovic după victoria cu Nadal

Recommended Posts

Wimbledon 2018 | Novak Djokovic s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon după o partidă epică jucată împotriva lui Rafael Nadal, scor 6-4, 3-6, 7-6, 3-6, 10-8. După partida care a durat 5 ore și 21 de minute, Novak Djokovic spus că victoria împotriva lui Nadal a fost obținută după ce a jucat cel mai mare meci din viața lui.

"E greu să-mi găsesc cuvintele. Mă gândesc totuși la niște momente prin care am trecut pentru a ajunge aici. Am suferit atât de mult, au fost momente proaste. Cred că acesta a fost cel mai tare meci din viața mea, o luptă atât de consistentă", a declarat Novak Djokovic la finalul partidei cu Nadal într-un interviu acordat Eurosport.

 Day Twelve: The Championships - Wimbledon 2018
Djokovic a vorbit și despre duelul cu Rafael Nadal și a recunoscut că actualul număr 1 ATP putea să obțină victoria. 

"Cu siguranță a fost o partidă consistentă. Totul a fost atât de echilibrat, diferența s-a făcut într-o manieră infimă. Știu că și el a fost atât de aproape de victorie. Pentru acest gen de meci trăiești, ele te motivează", a mai spus Djokovici.

Djokovic îl va întâlni în finală pe Kevin Anderson, care l-a învins după un alt meci mare pe americanul John Isner, scor 6-7, 7-6, 7-6, 4-6, 24-26. Partida dintre cei doi a durat 6 ore și 35 de minute și a adunat 99 de game-uri.

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...