Jump to content
Sign in to follow this  
addonis

Wimbledon 2018 | ”Serena și Kerber au fost bușite de băieți!”. Reacție dură înainte de marea finală

Recommended Posts

Meciul dintre Serena Williams și Angelique Kerber este unul care îi poate aduce sportivei din Statele Unite un record incredibil: cele mai multe turnee de Grand Slam din istorie (24), la egalitate cu Margaret Court. Totuși, meciul dintre cele două începe cu o întârziere consistentă, un lucru taxat de una dintre celebrele jurnaliste ale tenisului mondial, Courtney Nguyen.

"Serena Williams joacă pentru a bate recordul tuturor timpurilor legat de Grand Slam, la al 4-lea turneu după ce a născut, după complicaţii majore şi probleme de sănătate, o înfruntă pe legendara Kerber - care a învins-o într-o finală de Grand Slam - şi cele două vor fi buşite de băieţi!", a spus Courtney Nguyen, pe contul personal de Twitter.

 
Quote

 

 

SERENA WILLIAMS IS AIMING TO TIE THE ALL-TIME RECORD IN MAJOR TITLES JUST 4 EVENTS IN FROM HER RETURN FROM GIVING BIRTH & SIGNIFICANT MEDICAL COMPLICATIONS & SHE’S TAKING ON THE LEGEND ANGELIQUE KERBER WHO BEAT HER IN A SLAM FINAL AND IT’S GONNA GET BUMPED BECAUSE BOYS

 

 


Reeditarea finalei din 2016 este decalată după ce meciul din semifinalele masculine dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal a avut parte de set decisiv și a fost întrerupt la 2-1 la seturi, vineri seară, la ora 23:00. Sârbul s-a impus sâmbătă, cu 6-4, 3-6, 7-6, 3-6, 10-8, astfel că duelul fetelor începe cu o întârziere de aproape două ore.

Serena Williams (36 de ani) va juca pentru a zecea oară în finala de la Wimbledon, turneu pe care l-a câștigat de şapte ori până acum.

Germanca Kerber, şi ea fost lider mondial, are două trofee de Grand Slam, ambele cucerite în 2016, la Australian Open şi US Open.

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...