Jump to content
Sign in to follow this  
addonis

Palmaresul francezilor în finalele jucate în carieră. Varane are procentaj 100 %

Recommended Posts

Jucătorii Franţei sunt în faţa unuia dintre cele mai importante meciuri ale vieţii, finala Cupei Mondiale contra Croaţiei. Majoritatea oamenilor lui Didier Deschamps sunt însă fotbalişti experimentaţi, cu multe finale în carieră.

L'Equipe a prezentat palmaresul jucătorilor Franţei în finalele jucate până acum. Primul la acest capitol este Raphael Varane, care a câştigat toate cele nouă finale disputate: trei în Liga Campionilor, trei în Mondialul cluburilor, două în Supercupa Europei şi una în Cupa Spaniei.

 FranÅ£a
Blaise Matuidi a jucat 12 finale şi a câştigat 11 dintre ele, Paul Pogba are şapte succese din zece partide, Olivier Giroud şapte din nouă, iar Kylian Mbappe s-a impus deja în patru din cele cinci finale disputate.

Hugo Lloris are patru succese în opt finale, Samuel Umtiti două în cinci, Lucas Hernandez unul în două, Antoine Griezmann două în patru, iar Corentin Tolisso unul în trei partide.

N'Golo Kante a câştigat singura finală din carieră, cea a Cupei Angliei din acest an (Chelsea - Manchester United 1-0), iar Nabil Fekir a pierdut-o pe singura jucată: Lyon - PSG 1-2 în urmă cu patru ani, în Cupa Ligii.

Singurul jucător din lotul lui Deschamps aflat la prima finală din carieră este fundaşul lui Stuttgart, Benjamin Pavard, care a impresionat cu golul superb marcat contra Argentinei, în victoria cu 4-3 a Franţei din optimile CM din Rusia.

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...