Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

O echipă din Liga 1, pe urmele lui Alibec! Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele grupării

Recommended Posts

qusReUCg.jpg

 

Denis Alibec nu a mai plecat la arabi după Şumudică, dar poate reveni la Astra, echipă alături de care a cucerit titlul în 2016. Atacantul lui FCSB este dorit şi în Rusia, la Ufa.

 

Înainte de meciul direct cu vicecampioana, Dani Coman, preşedintele formaţiei din Giurgiu, a admis că echipa sa a încercat să îl ia pe Alibec, fie şi sub formă de împrumut. Prioritar pentru jucător e un transfer afară, însă dacă acesta nu se va concretiza, nu ar fi exlus ca vârful, persona non grata la FCSB, să fie împrutuat la fosta echipă.

 

"Am încredere în el şi sunt convins că dacă va pleca de la FCSB va ajunge la acelaşi nivel la care era în momentul când a plecat de la noi. Ne-am dorit foarte mult ca Denis să revină, chiar şi împrumut, ştiu că şi el îşi dorea la un moment dat, dar prioritatea lui e un transfer afară", a spus Dani Coman.

 

Astra este liniştită în acest sezon din punct de vedere financiar. Ioan Niculae este decis să investească din nou sume serioase în transferuri.

 

"Îşi doreste să mai câştige un campionat la Astra, asta arată că susţine această echipă financiar, cât şi moral. Sunt convins, la cum îl cunosc pe domnul Niculae, că va obţine ce îşi doreşte", a mai spus oficialul din Giurgiu.

 

Astra - FCSB, prima partidă din noul sezon pentru ambele echipe, se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, pe Digi Sport 1. Confruntarea poate fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...