Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Decizie de ultimă oră a lui Keylor Navas. Ce hotărâre a luat, după ce a aflat că Thibaut Courtois vine la Real

Recommended Posts

KnROdDxg.jpg

 

Keylor Navas nu va pleca de la Real Madrid, chiar dacă gruparea blanco va semna foarte probabil cu Thibaut Courtois. Jucătorul din Costa Rica va rămâne pe Bernabeu şi va încerca să îi demonstreze lui Lopetegui că poate fi o soluţie pentru primul "11".

 

David De Gea era marele vis al lui Florentino Perez pentru poarta lui Real Madrid, dar portarul spaniol pare de neclintit de la Manchester United. Galacticii au testat și pista Alisson, însă Roma a preferat să îl transfere la Liverpool, care a venit cu o ofertă superioară. Astfel, singura variantă viabilă pentru Real a fost Thibaut Courtois. El Chiringuito, o celebră emisiune din Spania care a anunțat cu câteva ore înainte și transferul oficial al lui Cristiano Ronaldo la Juventus, a anunțat acum că portarul belgian este jucătorul Realului. Mutarea nu e încă oficializată, dar având în vedere că belgianul intră în ultimul an de contract cu Chelsea, sunt şanse uriaşe să se ajungă la un acord.

 

Toţi se aşteptau în aceste condiţii ca un portar de talia lui Keylor Navas să dea curs unei alte provocări. În multe momente providenţial pentru gruparea blanco, costaricanul e însă îndrăgostit de Madrid. Şi nu vrea să se considere că nu acceptă concurenţa. Astfel, potrivit As, goalkeeperul a decis să continue la Real şi să se lupte pentru un post de titular cu Thibaut Courtois, chiar dacă "pe hârtie" pleacă având a doua şansă.

 

94 de meciuri a jucat Navas pentru Real, cucerind trei Ligi ale Campionilor. În ultimul sezon a făcut parte din echipa ideală a Champions League.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...