Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Acum ce fac? Cu tot respectul, dar aduc bătrâni?". Un mare preşedinte de club, "ignore" pentru doi jucători de legendă

Recommended Posts

h9M6vrfg.jpg

 

Preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a surprins când a fost întrebat despre Di Maria şi Benzema, cele două ţinte ale noului antrenor, Carlo Ancelotti. Oficialul Gli Azzurri i-a numit "bătrâni" pe cei doi super-fotbalişti.

 

Pentru a-l înlocui pe Sarri, plecat la Chelsea, napoletanii au adus un antrenor de calibru, fost câştigător de Liga Campionilor cu Milan şi Real Madrid. Lui "Don Carlo" i s-a promis fără doar şi poate o serie de mutări importante, astfel încât echipa din sudul Italiei să poată concura cu şanse cu Juventus.

 

Doar că mutările întârzie să apară, iar principalele ţinte ale tehnicianului italian, Di Maria şi Benzema, au fost refuzaţi de preşedintele clubului.

 

"Ancelotti ştie că vreau să semnez cu jucători tineri. Acum ce fac? Cu tot respectul, dar aduc doi bătrâni?", a spus De Laurentiis la Radio Kiss Kiss Napoli.

 

Totuşi, nu e exclus ca Napoli să semneze cu un alt "bătrân", conform informaţiilor din Italia: fostul mare golgheter al clubului, Edinson Cavani (31 de ani), e aproape de o întoarcere spectaculoasă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...