Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

4 jucători sacrificaţi de Valverde! Barcelona forţează plecările lor

Recommended Posts

jiguh8Sg.jpg

 

Ernesto Valverde îşi va definitiva în perioada următoare lotul pentru sezonul viitor. Este foarte posibil ca tehnicianul Barcelonei să renunţe la câţiva jucători, presa spaniolă indicându-i pe Digne, Aleix Vidal, Andre Gomes şi Paco Alcacer.

 

Andres Iniesta, Paulinho şi Deulofeu au părăsit Catalunya în această vară, însă lotul lui Valverde este în continuare unul extrem de mare. Odată cu sosirile lui Clement Lenglet şi Arthur, Valverde este forţat să mai renunţe la câţiva fotbalişti. Iar presa spaniolă a aflat cine vor fi cei sacrificaţi.

 

Lucas Digne

Adus în 2016 de la PSG pentru 13,8 milioane lire, Digne a jucat în doar 29 de meciuri pentru Barcelona, în majoritatea partidelor venind de pe banca de rezerve. Cum Jordi Alba e titular indiscutabil în banda stânga a apărării, iar francezul îşi doreşte să evolueze
mai mult, o despărţire e mai mult decât probabilă.

 

Aleix Vidal

Adus ca soluţie de backup pentru Dani Alves, Vidal s-a bucurat de un statut ideal odată cu plecarea brazilianului.

Nu a dat însă randamentul scontat şi a pierdut lupta pentru titularizare în dauna lui Sergi Roberto. Cum după venirea lui Nelson Semedo a devenit a treia opţiune pentru postul de fundaş dreapta, e de aşteptat ca Valverde să renunţe la el. În ultimul sezon, tehnicianul i-a acordat doar 567 de minute, astfel că e clar că Vidal nu intră în planurile sale.

 

Andre Gomes

Unul dintre starurile Portugaliei la Euro 2016, competiţie câştigată de lusitani, Gomes a avut două sezoane de excepţie la Valencia, lucru care a făcut-o pe Barcelona să achite 50 de milioane de euro pentru el.

Era de aşteptat ca Andre Gomes să devină unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din lume, însă jucătorul are mari probleme de concentrare şi de încredere.

Sub comanda lui Valverde, a jucat doar 6 meciuri ca titular în La Liga, sezonul trecut, fără a înregistra vreun assist sau gol. Acum, catalanii încearcă să îl folosească drept monedă de schimb, însă cel mai probabil vor fi nevoiţi să renunţe la el, asumându-şi că vor pierde o sumă importantă.

 

Paco Alcacer

Unul dintre cei mai mai "underrated" jucători din lotul Barcelonei. În vârstă de 24 de ani, vârful a marcat 24 de goluri şi a trimis 11 pase decisive, în două sezoane pentru Valencia.

Pe Camp Nou, însă, nu a reuşit să îşi demonsteze clasa şi probabil nici nu va mai avea ocazia. A avut şansa lui sezonul trecut, odată cu accidentarea lui Dembele, dar acum francezul pe care Barcelona a plătit aproximativ 100 de milioane de euro pare să devină un senator de drept în primul "11". Chiar dacă e nevoie pentru un înlocuitor pentru momentele în care Messi, Suarez sau Dembele vor fi accidentaţi, Alcacer nu pare a fi varianta potrivită pentru un club de talia Barcelonei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...