Jump to content
Sign in to follow this  
addonis

Alibec e deja istorie la FCSB! Noul număr 7 al lui Dică e altul decât se aștepta toată lumea

Recommended Posts

Denis Alibec a fost timp de un an și jumătate posesorul numărului 7 la FCSB, căruia Marius Lăcătuș i-a conferit un statut legendar la clubul roș-albastru. După ce atacantul problematic a fost îndepărtat de la echipă, conducerea i-a luat și tricoul, iar Florinel Coman este noul "șeptar" al lui Nicolae Dică, în ciuda faptului că Antonio Jakolis - revenit după un împrumut - era anunțat drept purtătorul acestui număr pentru acest sezon. 

Coman (20 de ani) este una dintre marile speranțe ale patronului de la FCSB, Gigi Becali, care l-a cumpărat cu două milioane de euro de la Viitorul și i-a stabilit o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro. Supranumit "Mbappe" atât de Hagi, cât și de Becali, atacantul are acum un motiv în plus să tragă tare pentru a străluci la FCSB.

 Denis Alibec
La meciul cu Astra, primul din sezonul 2018-2019 în Liga 1, Coman a fost titularizat în flancul stâng al atacului, în sistemul 4-3-3 implementat de antrenorul Nicolae Dică.

Dintre titulari, o schimbare de număr în acest sezon se observă și în dreptul lui Romario Benzar. Fundașul dreapta a adăugat un "0" "2"-ului pe care l-a avut în prima stagiune la formația bucureșteană, iar de acum va purta 20 pe tricou.

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...