Jump to content
Sign in to follow this  
addonis

Real Madrid e de neoprit după plecarea lui CR7. Va prezenta oficial al treilea jucător în numai 6 zile

Recommended Posts

Real Madrid l-a pierdut în această vară pe starul Cristiano Ronaldo, care a ales să plece la Juventus Torino pentru un salariu anual de 30 de milioane de euro. Deşi s-a speculat în prima ţintă a lui Florentino Perez ar fi să îi găsească înlocuitor lui Ronaldo, Real Madrid a transferat până acum doar jucători de perspectivă.

De altfel, Real Madrid a prezentat până acum doar 2 fotbalişti. Este vorba de Alvaro Odriozola şi de brazilianul Vinicius Junior.

Deşi toată lumea se aştepta ca Real să detoneze bomba pe piaţa transferurilor cât de curând, anunţând un transfer cu adevărat "galactic", se pare că strategia lui Florentino Perez este cu totul şi cu totul alta. Astfel, Marca anunţă că luni va fi prezentat portarul Andryi Lunin (18 ani).

Transferul este cu atât mai surprinzător întrucât în lotul galacticilor mai sunt 3 goalkeeperi: Keylor Navas, Kiko Casilla şi Luca Zidane, scriu cei de la Marca. Mai mult, se vorbeşte tot mai mult de faptul că Real Madrid îl vrea pe Thibaut Courtois de la Chelsea. Aceaşi sursă mai susţine că există posibilitatea ca tânărul portar ucrainean să fie împrumutat.

cristi

Real l-a cumpărat pe Lunin de la Zorya Luhansk, pentru care a plătit 8.5 milioane de euro. De asemenea, alte bonusuri în valoare de 4 milioane de euro pot ajunge la ucraineni, în funcţie de evoluţiile acestuia.

Produs al lui Metalist Kharkiv, Lunin a ajuns la Zorya sezonul trecut, după ce a apărat un sezon pentru Dnipro Dnipropetrovsk. În ciuda faptului că e foarte tânăr, Lunin a dovedit că e extrem de matur, făcând faţă presiunii. El şi-a făcut deja debutul la naţionala Ucrainei şi mulţi specialişti anticipează că, în următorul deceniu, va deveni printre cei mai buni goalkeeperi din lume.

36 de meciuri a adunat portarul de 1,91 metri pentru Zorya, în toate competiţiile. Cota lui Lunin este de 3.5 milioane de euro, conform site-ului de profil transfermarkt.de.

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...