Jump to content
Sign in to follow this  
addonis

"Sunt norocoşi că nu am venit cu 10 ani mai devreme". Declaraţia prin care Zlatan i-a lăsat fără replică pe americani

Recommended Posts

Zlatan Ibrahimovic continuă să facă spectacol în Statele Unite. Atât pe teren, cât şi în afara lui. Mai ales în afara lui, ar spune unii.

Atacantul suedez a avut o contribuţie importantă la victoria echipei sale, Los Angeles Galaxy, în meciul din deplasare cu Philadelphia Union. Californienii s-au impus cu 3-1, iar starul de 36 de ani a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

 ibrahimovic presedinte
La final, Ibra şi-a continuat reprezentanţia şi în faţa microfoanelor. Întrebat de un reporter cum a schimbat fotbalul din SUA în scurta perioadă petrecută în MLS, suedezul a răspuns în stilul său caracteristic.

"Nu ştiu dacă l-am schimbat. Doar îmi fac treaba", a spus Ibrahimovic, dând senzaţia că vorbeşte serios. Dar apoi a venit declaraţia devenită rapid virală: "Sunt norocoşi că nu am venit aici cu 10 ani mai devreme, pentru că azi aş fi fost preşedinte".

În cele 15 meciuri pentru LA Galaxy, fostul jucător de la Malmo, Ajax Amsterdam, Juventus, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, Paris St. Germain şi Manchester United a marcat 12 goluri.

După ce a legat şapte meciuri fără înfrângere, Galaxy a ajuns până pe locul 4 în Conferinţa de Vest, poziţie care îi asigură calificarea în play-off.

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...