Jump to content
Sign in to follow this  
addonis

Pleacă Alex Sandro? Juventus oferă o sumă uriașă pentru alt Alex, pe același post

Recommended Posts

Alex Sandro este unul dintre cei mai curtați fotbaliști din lotul lui Juventus, iar campioana ultimilor 7 sezoane din Italia se pare că nu va mai putea să-l țină prea mult. Pentru a nu rămâne descoperiți pe postul de fundaș stânga, italienii au făcut deja o ofertă de 30 de milioane de euro pentru Alex Telles de la FC Porto, echipă de la care provine și Alex Sandro.

colaj alex sandro alex telles

Brazilianul de 25 de ani a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai campioanei Portugaliei, unde e titular de drept și unde a jucat 89 de meciuri oficiale și a marcat 5 goluri în ultimele două sezoane. Fundașul de bandă stânga a ajuns pe Dragao în iulie 2016, lusitanii plătind 6,5 milioane de euro lui Galatasaray. Acum, Porto cere 40 de milioane pentru a-l ceda, cu 10 peste oferta lui Juve.

Actualul fundaș stânga al lui Juventus, Alex Sandro, e dorit de Manchester City, Chelsea și Real Madrid, însă costă 75 de milioane de euro. În vârstă de 27 de ani, Alex Sandro joacă la Juventus din 2015, când a fost transferat de la Porto pentru 26 de milioane de euro. De atunci, a jucat în 114 meciuri pentru "Bătrâna Doamnă" şi a reuşit nouă goluri şi 17 pase decisive.

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...