Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Cele mai ciudate scuze pentru care artiștii și-au anulat concertele

Recommended Posts

Cele mai ciudate scuze pentru care artiștii și-au anulat concertele

 

 

m5live_62555500_1.jpg

 

Cu toții cunoaștem sentimentul de dezamăgire atunci când auzim că unul dintre concertele pe care le așteptam cu nerăbadare a fost anulat. Uneori, show-urile sunt anulate din motive care țin de organizatori, de vreme, iar alteori de artiști. 

E de înțeles atunci când un artist are o problemă de sănătate, precum în cazul Shakirei, însă altfel stă treaba atunci când DJ Khaled își anuleză concertul pentru că este încă în vacanță.

Iată mai jos cele mai ciudate scuze pe care artiștii le-au găsit pentru a-și anula concertele.
 

#1 Maroon 5

tenor.gif?itemid=11456183

Se pare că în urma unui mesaj distribuit pe Twitter de către unul dintre membrii trupei Maroon 5, grupul nu a mai putut să cânte în Shanghai și în Beijing. Jesse Carmichael i-ar fi urat lui Dalai Lama „La mulți ani!”, iar asta i-a înfuriat pe fanii chinezi. 

Gestul făcut de artist a fost interpretat drept o mișcare politică, din moment ce Dalai Lama a fost exilat din Tibet, încă din 1959. Mai mulți artiști s-au confruntat cu această problemă, după ce și-ar fi arătat susținerea pentru mișcarea „Free Tibet”, printre care Noel Gallagher, dar și trupa Linkin Park. 

 

#2 Kanye West

tenor.gif?itemid=6066537

Kanye West este cunoscut pentru atitudinea sa dramatică, iar asta nu îi mai surprinde pe fanii săi. Artistul a anulat un concert pe care trebuia să îl susțină, pentru că o parte din decorul său pentru scenă nu a sosit, iar echipamentul respectiv era esențial pentru ceea ce voia el să le prezinte fanilor. 

Unul dintre cele mai neobișnuite motive pentru care cântărețul și-a anulat un show cu cinci ore înainte ca acesta să înceapă a fost din cauza unor „circumstanțe neprevăzute”. Câteva ore mai târziu, presa avea să scrie că vedeta a cerut-o în căsătorie pe Kim Kardashian. 

 

#3 Iggy Azalea

tenor.gif?itemid=4865571

Vine la un moment dat clipa în care un artist simte că are nevoie de o schimbare, așa că el vrea să ia o pauză de la cariera sa muzicală pentru a-și da un restart și pentru a se întoarce cu forțe proaspete. 

Iggy Azalea a decis să se retragă înaintea unui turneu mare din Statele Unite pentru că s-a săturat să cânte aceleași piese

 

#4 Justin Bieber

tenor.gif?itemid=5110425

Justin Bieber se numără și el printre artiștii care și-au dezmăgit fanii. Artistul și-a anulat câteva concerte din timpul turneului Purpose din motive necunoscute. Ei bine, mai târziu, cântărețul le-a spus jurnaliștilor că a făcut acest lucru pentru că dorea să se relaxeze și să se plimbe cu bicicleta. 

În 2015, în timpul unui concert, Justin Bieber a observat o baltă de apă la buza scenei, iar artistul a luat un prosop pentru a o curăța. Însă, fanii săi euforici s-au întins după prosopul pe care Justin îl ținea în mână, iar în același timp l-au tras de haine și l-au apucat de picioare. În cele din urmă, Justin s-a enervat și a părăsit scena spunând că nu mai are de gând să continue concertul.

 

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...