Sign in to follow this  
ANNOUNCEMENT

Regulament Needhelp

1 post in this topic

Regulament /needhelp.

 

1) Nu abuzati de aceasta comanda, folositi-o doar daca aveti nevoie de ajutor si credeti ca nu gasiti nicio portita de scapare, in caz contrar veti fi sanctionati cu : disable from needhelp, kick, warn.

 

2) Nu folositi comanda needhelp pentru simplul amuzament "unde e DMV-ul? ma duci si pe mine?" si tu de fapt stii unde e, dar ai nevoie de un sofer, de aceea am creat o noua regula, de acum incolo cand veti avea nevoie de ajutor pentru a ajunge intr-un anumit loc helper-ul va merge cu masina lui iar tu cu masina ta il vei urma, ramane la atitudinea helper-ului daca te lasa sa mergi cu el in masina sau nu.

 

3)Nu faceti spam pe /needhelp, daca nu ai primit inca un raspuns asteapta, suntem si membri al altor factiuni, poate avem sedinte, antrenamente, etc, in cazul in care nu respecti aceasta regula = disable + kick.

 

4)Nu o faceti pe Batman, cand helper-ul iti spune "vino aici si scrie asa" pai asa faci, helper-ul nu te va pune sa scrii prostii, daca iti spune "vino aici si scrie /join dupa care /accept job" asta faci.

 

5)Incearca sa scrii cat mai explicit, fara "shi, asha, q" nu stam sa iti descifram scrisul.

 

6)Ofera cat mai multe detalii despre problema pe care o ai/job-ul pe care vrei sa il iei, daca vei lua un job gresit va trebui sa astepti 5 ore pentru a demisiona, scrie clar, nu un cate un cuvant pe cate un rand.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.