Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Cine este iubitul Camilei Cabello și ce planuri are acesta cu artista

Recommended Posts

Cine este iubitul Camilei Cabello și ce planuri are acesta cu artista !

 

 

camila_cabello_cr_dennis_leupold_press_photo_02_2017_billboard_1548.jpg

 

 

Camila Cabello (21) are o relație cu un „consultant în dating”, încă de la începutul lui 2018! Se pare că această meserie există în Statele Unite, iar Matthew Hussey (31) a știu cum să o vrăjească pe autoarea hitului „Havana”. Pe lânga asta, iubitul cântăreței are planuri de viitor cu aceasta, visând chiar la o familie!

„Sunt foarte fericit. Când va fi momentul potrivit, aș vrea să îmi întemeiez o familie, iar mama mea își dorește la fel. Am doi frați mai mici și fiecare pune pariuri să vedem care va fi primul care o va face pe mama fericită”, a declarat Matthew Hussey într-un interviu.

camilamatthew_t.jpg

Cei doi și-au oficializat relația la Billboard Music Awards, când au fost surprinși de camerele de filmat, în timp ce se sărutau. Totuși, aceștia sunt destul de discreți cu relația lor, Camila încercând să-și păstreze viața privată departe de ochii curioșilor.

 

Cine este Matthew Hussey?

matthew_hussey_5_things_ftr.jpg

Este unul dintre cei mai bine vânduți autori din istoria New York Times! Cartea lui, „Get the Guy: Learn Secrets of the Male Mind to Find the Man You Want and the Love You Deserve”, dezvăluie cele mai tari secrete pe care femeile vor să le afle despre bărbați și cele mai bune trucuri pentru a ieși la o întâlnire.

 

De-a lungul timpului, Matthew Hussey a lucrat cu mai multe celebrități pentru diferite proiecte, printre care Christina Aguilera și Eva Longoria.

În plus, Matthew Hussey are o rubrică lunară în revista Cosmopolitan, în care le oferă sfaturi femeilor care se află în căutarea dragostei.

 

Credeai că asta e tot? Iubitul Camilei Cabello are și propria emisiune la iHeart Radio, unde vorbește despre relații, prieteni, familie și carieră!

 

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...