Jump to content
Sign in to follow this  
addonis

Încă un transfer la U Craiova! A jucat în Serie A și e mijlocaș central. ”Câștigăm la talie!”

Recommended Posts

U Craiova a realizat al patrulea transfer al verii! După portarul Mirko Piglliaceli (25 de ani), fundașul Isaac Donkor (22 de ani) și mijlocașul Alexandru Cicâldău (21 de ani), oltenii s-au înțeles cu elvețianul Matteo Fedele, fotbalist ce evoluează pe postul de mijlocaș central și care vine împrumut pentru un sezon de la echipa de serie B, Foggia.

fedele craiova

Fedele are 26 de ani, măsoară 1.85 și a evoluat la Grasshoppers și Sion, după care a ajuns în Italia, unde a evoluat pentru Carpi în Serie A, Bari, Foggia, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul lui Cesena, unde l-a avut coleg pe Donkor. Devine astfel al treilea jucător care vine în această vara din Serie B. Decizia de a-l aduce pe Fedele, a fost luată după ce italianul Rossi s-a accidentat din nou și va mai lipsi până aproape de finalul lunii august, dar și pentru că Devis Mangia se gândește tot mai mult la schimbarea sistemului de joc, în care să folosească trei mijlocași centrali.

"L-am urmărit cu multă atenție încă din iarnă. De atunci am vrut să-l aducem, înainte de a veni Santos. Era prima opțiune, dar Foggia îl promisese celor de la Cesena și nu au mai putut da înapoi. Este pe același profil ca Djokovc de la CFR Cluj și prin venirea lui câștigăm și la talie”, a declarat o sursă din club, pentru Digi Sport.

Până la sfârșitul săptămânii, oltenii așteaptă și răspunsul azerilor de la Kesla pentru paraguayanul Meza, jucător ce și-a dat acordul să vină în Bănie. Craiova îi va plăti clauza de reziliere, dar azerii încă întârzie să pornească procedurile de rezolvare a transferului. Conducerea clubului oltean are însă pregătită o varianta de rezervă, tot cu un jucător din străinătate.

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...