Jump to content
Sign in to follow this  
addonis

Lovitură pentru PAOK! Lucescu a transferat un jucător de la Arsenal! Preţul tranzacţiei

Recommended Posts

PAOK a reuşit o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Echipa lui Răzvan Lucescu şi-a asigurat serviciile lui Chuba Amechi Akpom, fost fotbalist la Arsenal.

PAOK Salonic s-a calificat aseară în turul trei preliminar UEFA Champions League. Echipa lui Răzvan Lucescu a trecut de elveţienii de la Basel cu o dublă victorie. După 2-1 în Grecia, PAOK s-a impus cu 3-0 şi în returul din Elveţia.

akpom

În consecinţă, patronul clubului e gata să facă mai multe transferuri importante, grecii având o şansă bună să pătrundă în grupele Champions League. Primul a fost deja reuşit: trupa din Salonic şi oficialii lui Arsenal au bătut palma pentru Akpom.

Atcantul de 22 de ani a prins patru meciuri pentru "tunari", pe vremea lui Wenger, dar din 2014 a fost împrumutat constant. Sezonul trecut la Sint Truiden, pentru care a marcat 6 goluri în 16 partide.

Cu o viteză excelentă, atacantul e văzut de Răzvan drept un fotbalist de mare viitor, care poate fi util pe contra-atac. În consecinţă, l-a convins pe Ivan Savvidis să plătească 2 milioane de euro pentru transferul definitiv al fotbalistului englez.

În turul trei preliminar din Ligă, echipa lui Răzvan Lucescu va avea un alt adversar dificil: a treia clasată din ultimul sezon din Rusia, Spartak Moscova.

44 de meciuri are Akpom la naţionalele Under ale angliei, pentru care a dat mereu randament: a adunat 20 de goluri pentru acestea.

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...