Jump to content
Sign in to follow this  
addonis

O nou promovată din Anglia dă o avere pe un jucător de la United! Fotbalistul şi-a dat deja acordul

Recommended Posts

Unul dintre cele mai neaşteptate transferuri ale verii s-ar putea produce zilele următoare. Wolverhampton e pe cale să îl ia pe Chris Smalling, de la Manchester United.

Titular incontestabil în a doua parte a sezonului trecut, în condiţiile în care Bailly şi Jones au avut probleme medicale, Smalling ar putea părăsi "Olt Trafford". După ce au ratat transferul lui Rojo, tot de la United, Wolves s-au reorientat.

united

Conform Sky Sports, nou promovata l-a convins deja pe apărător să semneze, rămânând doar ca şi cluburile să se pună de acord. Se discută de o sumă de transfer de aproximativ 25 de milioane de lire.

În măsura în care Mourinho va fi de acord cu mutarea, e un semnal clar că oficialii de pe "Teatrul Viselor" au o variantă de back-up. În ultima perioadă s-a scris despre faptul că United şi Leicester sunt în negocieri avansate pentru Maguire, titular la CM în defensiva lui Southgate.

Bailly, Jones, Lindelof şi, la nevoie, Rojo sunt variantele "Specialului" în acest moment pentru centrul defensivei, dacă transferul lui Smalling se concretizează.

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...