FloRin17

Problema sunet

4 posts in this topic

Salut, am o problema destul de enervanta...cand descarc un serial si vreau sa ma uit cu un program gen VLC media player sau KMP player, se aud doar sunetele din fundal, nu se aud vocile personajelor sau suntele pe care acestia le produc...sa explic mai bine, de exemplu la serialul Vikings atunci cand sunt bataliile cu armate, iar camera este pe Bjorn, sunetele pe care Bjorn le face nu se aud, dar sunetele pe care ceilalti vikings le fac se aud, problema o am la serialele cu calitatea de 720p sau mai mare, daca descarc 480p, totul este perfect.

Tin sa precizez ca in urma cu ceva timp nu aveam aceasta problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai incercat alte programe ? Sau cu casti se aude la fel ?

Cred ca problema e de la programele care le folosesti, descarca ultima versiune a lor de pe site-ul oficial .

Sau incearca sa descarci Bsplayer si lasa-l sa-ti descarce toate codecurile ( o face automat ), e posibil sa ai vreunul lipsa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De regula vocile personajelor pe care se centreaza actiunea se pun pe satelitul central. In sound manager poti seta 5.1 quadrophonic si stereo cel putin atat am eu 5.1 imi scoate unitatea si evident sistem 5.1. Aici poate fi problema daca tu ai sistem 5.1 sau casti 5.1 si ai setat quadrophonic tie nu iti scoate centrul, solutie la care setezi exact numarul de boxe pe care le ai pe casti sau sistem.


A 2-a problema poate fi in playback properties ai enhancements unde poti face speaker fill ce umple vocile personajelor de langa cel principal si depaseste volumul personajului. Setarea asta o ai si in acel sound manager sau audio manager daca ai realtek.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am rezolvat, aparent aveam un program cu mai multe functii, printre care si una de "sound booster" si acela era problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.