Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Peste 500 de milioane de console PlayStation vândute, ediţie specială de PS4 Pro

Recommended Posts

ps4pro-500million-3.jpg?height=427&width

 

De la momentul lansării primei console PlayStation (modelul SCPH-1000) în Japonia, pe 3 decembrie 1994, platformele de gaming ale celor de la Sony au evoluat, adoptând noi tehnologii şi dezvoltându-se pe o piaţă rapidă şi competitivă. Au urmat PlayStation 2, PSP (PlayStation Portable), PlayStation 3, PlayStation Vita şi PS4, aceste console reprezentând adevarate inovaţii în sectorul de divertisment. Mai mult, conform datelor oficiale oferite de Sony, vânzările PS4 au depăşit 81,2 milioane de unităţi până la data de 22 iulie 2018, aflându-se în continuă creştere.

De asemenea, la nivel global, vânzările de console din familia PlayStation au depăşit pragul de 500 de milioane, această bornă urmând să fie sărbătorită prin lansarea unei ediţii speciale a consolei PlayStation 4 Pro. Logo-ul PlayStation de pe suprafaţa superioară şi logo-ul PS4 din partea frontală a consolei sunt arămii, mate, în acord cu design-ul albastru închis, translucid. Fiecare PS4 Pro din aceasta serie limitata va avea o placă în colţul din dreapta jos al părţii frontale, inscripţionată cu un număr de la 1 la 50.000. Acest pachet va include şi un controller DualShock 4 cu design unic (albastru translucid), precum şi o cameră PlayStation Camera şi un headset pentru voice chat (ambele cu acelaşi colorit).

Consola PlayStation 4 Pro 500 Million Edition va include şi un hard disk de 2TB, urmând să fie disponibilă începând cu 24 august 2018, la un preţ echivalent cu 499€. De asemenea, ediţia specială a controller-ului DualShock 4 500 Million, precum şi o ediţie specială a căştilor wireless Gold 500 Million Limited Edition vor putea fi achiziţionate separat.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...