Jump to content
Sign in to follow this  
Gattros

Dan Nistor a vrut să nu se mai antreneze

Recommended Posts

LIGA 1    •   DINAMO

EXCLUSIV Dan Nistor a vrut să nu se mai antreneze azi și a dat ultimatum: "Dați-mi apartament sau plec la Steaua!" » Becali a plusat la ofertă!

928615-cprd-225-dan-nistor-bucurie-gol.j
 

 

Dorit cu insistență de FCSB, care a oferit 500.000 de euro + Kamer Qaka, dinamovistul Dan Nistor (30 de ani) a făcut iureș astăzi la club, informează sursele GSP.ro. 

 

Mai întâi, de dimineață, mijlocașul n-a dorit inițial să mai iasă la antrenament, fiind cu greu convins de Florin Bratu să renunțe la idee. Ca să-l calmeze, antrenorul i-a promis că astăzi va discuta cu oficialii clubului, pentru rezolvarea problemei. 

Tot azi, Nistor a avut o nouă rundă de discuții cu șefii lui Dinamo, cărora le-a transmis clar că vrea o îmbunătățire substanțială a actualului contract, amenințând că în caz contrar ar vrea să dea curs ofertei venite de la FCSB!

Nistor e plătit în prezent cu 10.000 de euro pe lună și ar fi de acord să continue la echipa alb-roșie, atât timp cât i se satisfac anumite pretenții în perspectiva noului acord. Dinamo îi oferă prelungirea contractului, care expiră într-un an și jumătate, dar fără să îi mărească salariul. 

"Dați-mi bani la semnătură sau măcar un apartament la RIN! Altfel, lăsați-mă să plec la Steaua", ar fi spus Nistor pe un ton imperativ. 

Aflând despre tensiunile iscate în "Ștefan cel Mare" cu oferta lui, Becali a intervenit telefonic și l-a contactat pe impresarul mijlocașului pentru a plusa la ofertă: "Spune-i băiatului că-i dau 20.000 de euro pe lună, nu 15.000!". 

CEL MAI BUN PASATOR DIN LIGA 1

Dintre fotbaliştii care se află acum pe prima scenă, Nistor este cel care are cele mai multe pase de gol. Nu mai puţin de 45, peste nume importante ca Deac, Cristea sau Culio.

screenshot 2

NISTOR ÎN ULTIMELE 5 SEZOANE

screenshot 1

 

Sursa: Imagini pentru gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luni cica au intalnire sa negocieze cu ciobanul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...