Sign in to follow this  
Gattros

Dan Nistor a vrut să nu se mai antreneze

2 posts in this topic

LIGA 1    •   DINAMO

EXCLUSIV Dan Nistor a vrut să nu se mai antreneze azi și a dat ultimatum: "Dați-mi apartament sau plec la Steaua!" » Becali a plusat la ofertă!

928615-cprd-225-dan-nistor-bucurie-gol.j
 

 

Dorit cu insistență de FCSB, care a oferit 500.000 de euro + Kamer Qaka, dinamovistul Dan Nistor (30 de ani) a făcut iureș astăzi la club, informează sursele GSP.ro. 

 

Mai întâi, de dimineață, mijlocașul n-a dorit inițial să mai iasă la antrenament, fiind cu greu convins de Florin Bratu să renunțe la idee. Ca să-l calmeze, antrenorul i-a promis că astăzi va discuta cu oficialii clubului, pentru rezolvarea problemei. 

Tot azi, Nistor a avut o nouă rundă de discuții cu șefii lui Dinamo, cărora le-a transmis clar că vrea o îmbunătățire substanțială a actualului contract, amenințând că în caz contrar ar vrea să dea curs ofertei venite de la FCSB!

Nistor e plătit în prezent cu 10.000 de euro pe lună și ar fi de acord să continue la echipa alb-roșie, atât timp cât i se satisfac anumite pretenții în perspectiva noului acord. Dinamo îi oferă prelungirea contractului, care expiră într-un an și jumătate, dar fără să îi mărească salariul. 

"Dați-mi bani la semnătură sau măcar un apartament la RIN! Altfel, lăsați-mă să plec la Steaua", ar fi spus Nistor pe un ton imperativ. 

Aflând despre tensiunile iscate în "Ștefan cel Mare" cu oferta lui, Becali a intervenit telefonic și l-a contactat pe impresarul mijlocașului pentru a plusa la ofertă: "Spune-i băiatului că-i dau 20.000 de euro pe lună, nu 15.000!". 

CEL MAI BUN PASATOR DIN LIGA 1

Dintre fotbaliştii care se află acum pe prima scenă, Nistor este cel care are cele mai multe pase de gol. Nu mai puţin de 45, peste nume importante ca Deac, Cristea sau Culio.

screenshot 2

NISTOR ÎN ULTIMELE 5 SEZOANE

screenshot 1

 

Sursa: Imagini pentru gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luni cica au intalnire sa negocieze cu ciobanul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.