Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

PSG pregătește lovitura pe finalul verii. Khedira, în vizorul campioanei din Ligue 1

Recommended Posts

TKbr9RF.jpg

 

 PSG a pus ochii pe Sami Khedira, de la Juventus Torino, informează Tuttosport. Francezii sunt dispuși să-l aducă pe jucătorul german, în condițiile în care Rabiot, intens curtat de echipa lui Ernesto Valverde, ar putea pleca în curând pe Camp Nou.

 Șansele ca transferul lui Khedira la PSG să se realizeze sunt cu atât mai mari, având în vedere faptul că Juventus l-a dus în această vară, pe același post, pe Emre Can. Astfel, în acest moment, concurența pentru cele două posturi de la centrul terenului se dispută între: Sami Khedira, Emre Can, Miralem Pjanic, Blaise Matuidi și Rodrigo Bentancur.

 Fără Thiago Motta, retras din activitate la sfârșitul ultimului sezon și cu Adrien Rabiot, aproape de o plecare la Barcelona, Thomas Tuchel trebuie să rezolve cât mai rapid problema de la centrul terenului. În această vară, francezii au mai încercat să-i aducă și pe N'Golo Kante, Paul Pogba și Miralem Pjanic,însă toate eforturile clubului patronat de către șeicul Nasser Al-Khelaifi au eșuat. 

 Pe lângă Khedira, PSG îi mai are în vizor și pe Ivan Rakitic, respectiv Sergio Busquets, notează Daily Mail. Șansele ca unul dintre cei doi jucători de pe Camp Nou să plece sunt minime, având în vedere faptul că Barcelona tocmai ce a reușit să-și reîntregească centrul terenului, după plecarea lui Iniesta și Paulinho. În plus, Busquets a semnat un nou contract. Noua înțelegere a mijlocașului de 30 de ani expiră în 2021, cu opțiune de prelungire pe 2 ani din partea grupării catalane.

 Nu doar un mijlocaș central îi mai trebuie lui Tuchel. Până la finalul perioadei de transferuri, PSG trebuie să rezolve și problema fundașului stânga. Filipe Luis și Danny Rose sunt jucătorii luați în vizor de campioana Franței.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...