Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

Griezmann, dorit cu orice preț. Suma uriașă pentru care Atletico nu se poate opune

Recommended Posts

ZcwyLan.jpg

 

După ce telenovela transferului lui Antoine Griezmann la Barcelona a ținut capul de afiș al ziarelor din această vară, mai nou s-a înscris și Bayern Munchen în cursă. Bavarezii au au o campanie "subțire" de transferuri în această vară, însă la anul nu mai sunt dispuși să-l rateze pe atacantul lui Atletico Madrid.

Potrivit publicației Bild, germanii vor neapărat un transfer de răsunet și nu-i sperie nici măcar clauza uriașă de rezilere pe care o are francezul, 200 de milioane de euro. Bayern este dispusă să plătească această sumă, care s-ar fi putut înjumătăți chiar în această vară dacă Griezmann nu și-ar fi prelungit acordul cu madrilenii.

Atacantul s-ar potrivi ca o mănușă în trupa noului antrenor Niko Kovacs, mai ales că Robben și Riberyse apropie de vârsta "pensionării".

Antoine Griezmann e considerat marele favorit la câştigarea "Balonului de Aur", mai ales după ce a devenit campion mondial cu naționala Franței, iar Bayern Munchen crede că în acest moment e cel mai bun jucător din Europa.

Totuși, în cazul în care ar rata transferul francezului de 27 de ani, Bayern are ca alternativă aducerea starului lui Juventus, Dybala.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...