Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

Real Madrid și Atletico luptă pentru semnătura unui star de la Chelsea

Recommended Posts

rzVQyKQ.jpg

 

Marcos Alonso este noua țintă-surpriză comună a celor doi granzi din Madrid, Real și Atletico. Atletico îl avea deja în vizor pe fundașul stânga de 27 de ani, însă avea de gând să-l aducă peste un sezon.

Cu toate acestea, posibila plecare a lui Filipe Luis la PSG îi face pe cei de la Atletico să-și regândească strategia. Astăzi are loc o ședință în cadrul clubului, în care se va lua o decizie. În orice caz, echipa lui Diego Simeone nu e dispusă să-l lase pe brazilianul Luis să plece pentru mai puțin de 25 de milioane de euro. Astfel, acești bani ar putea fi plătiți pentru Alonso.

De cealaltă parte, Real Madrid îl vrea pe Alonso ca variantă de rezervă pentru Marcelo. Mai mult, plecarea lui Theo Hernandez la Real Sociedad îi "face loc" lui Alonso în echipă.

Trupa de pe Santiago Bernabeu îl cunoaște bine pe jucător, care a fost format la academia Realului, iar noul antrenor, Julen Lopetegui, îl știe și el pe fundaș de la naționala Spaniei.

Pentru Real, Alonso a jucat și la prima echipă în 2010, iar apoi a ajuns la Bolton. A urmat Fiorentina, Sunderland, iar apoi Chelsea, acolo unde joacă din august 2016 și cu care mai are contract până în 2021.

Chelsea nu a spus încă un preț, însă se estimează că spaniolul ar putea pleca în schimbul a 30 de milioane de euro.

Real și Atletico mai au timp să-l înregimenteze pe Alonso, pentru că perioada de transferuri în La Liga se încheie pe 31 august. În schimb, Chelsea nu ar mai avea cum să aducă un înlocuitor pentru că perioada de mercato s-a închis pe 9 august. Dacă nu va putea fi adus acum, atât Atletico, cât și Real vor relua tratativele în iarnă, mai ales că l-au și monitorizat de ceva vreme.

În sezonul trecut, Alonso a fost cel mai bun fundaș din Premier League și a început în forță și această stagiune, marcând golul victoriei lui Chelsea în derby-ul cu Arsenal, din etapa a doua.

 

sursa: digisport.ro

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...