Jump to content
Sign in to follow this  
VRazvan

➣ [Cereri] Helper Minecraft-Survival

Recommended Posts

1) Nickname în joc: -Vaporwave_ty
2a) Vârsta: -16

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5040301
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: (Da sau Nu) -Nu
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Joc din 2015 si cred ca sunt destul de ok, stiu chestile de baza
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Am avut (helper/moderator/admin), dar pe servere care se inchideau dupa 1 saptamana sau 2.
6) Ai citit regulamentul serverului?: - (Da sau Nu) Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - 
https://imgur.com/a/Eq855xR     24 ore +
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - In general sunt ca orice alt player de pe server, imi place sa glumesc cu ceilalti jucatori, si ajut daca e nevoie. Deobicei cand sunt pe server ori socializez cu playerii ori activitati normale de survival ( minat/construit etc).
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Da, sunt sigur ca ma voi intelege cu ei si abia astept sa ii cunosc.
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - Pai imi place sa ajut oamenii, sunt sociabil si pot discuta cu un player nou venit pe server fara probleme.
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  - Avand in vedere ca sunt destul de activ si imi place treaba asta de ,,helper'' voi ajuta foarte multi jucatori.
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  - Nu am apucat sa ii cunosc, dar sunt sigur ca sunt foarte de treaba si ma voi intelege super ok cu ei.
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - Vreau sa ofer ajutor serverului deoarece imi place sistemul acestuia si daca tot sunt activ pe el, sa pot ajuta playeri pe langa minat/construit etc.
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - Nu stiu exact dar cred ca de minim 5 ori.
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Da

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord- Morcovel#1274

 

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? -  Nu

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : (Da sau Nu) Da

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? (Da sau Nu) Da

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : (Da sau Nu) Nu am lasat comentariu, dar il am la favorite.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname în joc: FrezZyK1nG
2a) Vârsta: 16

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5031119
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: Da
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft?  Nu multa, cativa ani
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază.  Am avut Co-Owner pe un server destul de maricel aproximativ 2 luni, Helper pe serverul lui zzandrei cateva luni acum cativa ani si helper aici pe eGaming, 1-2.
6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: 1 zi si 20 minute
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte)  Sunt  sociabil, destul de prietenos, am glume proaste, cat pe server incerc si eu sa ma distrez, sa fac cat mai multi bani si sa contruiesc din cand in cand si incerc sa interactionez cu ceilalti playeri.
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte)  Da, nu am nici o problema cu ei, nu prea am interactionat cu membrii staff-ului dar dar vad ca inca sunt unii care au fost in trecut si nu am avut o problema cu ei nici atunci.
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  Nu cred ca sunt menit, dar vreau si eu sa incerc sa mai ajut playerii cand au o problema.
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  As imbunatatii putin experienta playerilor incepatori ce nu se pricep la minecraft.
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  Nu prea am interactionat.
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  Pentru ca imi place serverul, deja ii dedic o parte din timpul meu liber si vreau sa ajut si playerii daca tot sunt online atata timp.
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - Am dat atat de multe incat nici nu apar in lista.
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător?  Eu unul asa cred.

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord) FrezZy#6130

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? Da 5 euro, acum 2 ani si inca 5 acum 3 ani.

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : Da

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - Bineinteles.

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) :  Nu

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname în joc: -Connor
2a) Vârsta: -17

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5030215
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: -Nu
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? -Joc de cand a aparut 1.5.2
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. -Nu.
6) Ai citit regulamentul serverului?: - DA
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? : -1 day 14 ore 28 de minute.
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server  -Sunt foarte activ si ajut playerii serverului. Contruiesc mult si incerc sa nu incurc pe nimeni.
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:-Da, sunt foarte sociabil si dragut cu lumea, deci cred ca pot sa discut cu oricine.
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? -Sunt activ si imi place sa ajut alti playeri care nu au.
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului?   -As putea pune lumea la punct foarte usor.
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi?  -Foarte tari si prietenosi, astept sa lucrez cu ei. ;)
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? -Pentru ca imi place serverul si vreau sa ajut la orice.
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului?  -4
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? -Da

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? -Panarama

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alex_RyoSoul - Respins, sanctiune activa.

Vaporwave_ty - Respins, sanctiune activa.

FrezZyK1nG - Respins, sanctiune activa.

Connor - Respins, sanctiune activa.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/25/2018 at 11:27 PM, VRazvan said:

 

1) Nickname în joc: - Alex_RyoSoul
2a) Vârsta: - 16 ani

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5040205
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - Da
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Joc minecraft inca din 2013, perioada in care am invatat foarte bine totul despre acest joc, ce-i drept luand o pauza de un an in 2017-2018.
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Au fost multe servere pe care am avut diferite functii (Co-owner, helper, builder, admin, moderator), am avut pana si unele servere platite si configurate de mine, unele avand mai mult succes, altele mai putin.Perioadele in care am detinut functiile pot spune ca variau de la cateva saptamani pana la cateva luni, cel mai mult a durat propriul meu server pe care l-am tinut 6 luni in picioare.
6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da, desigur.
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - 
https://imgur.com/a/jpBWgnR
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Pai in fiecare zi, de cand m-am apucat, am incercat sa fiu om cu toata lumea, am mai si ajutat, cand mi s-a facut un bine am incercat sa reintorc favorul, apropo multumesc VRazvan pentru ca a ajutat-o pe prietena mea care si-a uitat parola, am dat din putinul meu si altora pentru ca stiu cum e sa fii incepator nu neaparat pe server, cat in joc.De aceea si vreau sa iau acest grad, pentru a ajuta cat mai multi.
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) -Desigur, intotdeauna mi-a placut sa lucrez in echipa, sa cunosc oameni de calitate si sa ajut cu ce pot.
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - Imi place sa ajut oamenii si sa le fac jocul mai usor, am o experienta de 7 ani in acest joc si consider ca stiu destule cat sa pot invata pe altii.
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  - Voi ajuta playerii, le voi explica cand vor gresi ceva pentru ca sa fim sinceri, toti gresim si nimeni nu e perfect , voi incerca sa fac jocul altora mai frumos si sa dau ajutorul pe care si eu l-am primit la randul meu cand aveam nevoie.
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  - Nu prea am intalnit helperii serverului, dar sunt sigur ca sunt oameni de calitate daca au ajuns in acest staff. 
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - Vreau sa ajut acest server deoarece face parte din unele din cele mai vechi comunitati din Romania,  este foarte bine conceput si configurat si are oameni faini pe el.
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] -  Nu stiu exact numarul, insa am votat aproape in fiecare zi.
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Da, cu siguranta.

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord- BlackGuy#7893

 

Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper:

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? -  Nu, nu am donat.

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : - Da.

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - Da.

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : - Am pus serverul la favorite inca din primele zile, dar nu am lasat comentariu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname în joc: - sedrech
2a) Vârsta: - 19 

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: -  5000408
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: (Da sau Nu) Da.
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Joc de multa vreme, de aproximativ 7 ani.
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Am avut functii precum Helper si Admin, acum cativa ani in urma. Am facut parte din staff-ul mai multor servere pe perioade de saptamani (in cazul unor servere care au disparut rapid) si luni, ba chiar ani (pe vechiul server al unui  prieten).
6) Ai citit regulamentul serverului?: - (Da sau Nu) Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - 34 de ore.
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Imi incep fiecare zi pe server lucrand la casa mea impreuna cu Xendyz (un prieten pe care l-am adus pe server) si casa lui Jizzy (tot un prieten pe care l-am adus), socializez cu playerii si staff-ul activ de pe server si incerc sa ajut pe fiecare cum pot (cu resurse, cu sfaturi, etc.).
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Da, cred ca pot lucra in echipa cu ceilalti membri din grup pentru ca stiu acest server de mai mult timp si totodata stiu si cativa membri din staff cu care am mai socializat si in trecut dar si in prezent si sunt sigur ca putem lucra in echipa.
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - Imi place sa socializez si sa ajut un player cand are nevoie de ajutor. Totodata sunt si un player activ, petrecandu-mi pe server cel putin 12 ore pe zi.
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  - Numarul jucatorilor care au neclaritati / care incalca regulile serverului va scadea considerabil, fiind responsabil pentru pozitia pe care o ocup.
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  - Actualii membri ai grupului de Helperi sunt mereu pregatiti sa raspunda intrebarilor jucatorilor noi si sa-i ajute pe parcursul timpului lor petrecut pe server.
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - In primul rand anuntul "Avem nevoie de STAFF" m-a facut sa vreau sa ma alatur echipei. In al doilea rand imi place sa joc pentru comunitatea de pe server, nu sa joc individual.
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - 5 presupun.
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Da.

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord- sedrech

 

Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper:

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? -  Nu, dar pe viitor imi propun sa donez.

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : (Da sau Nu) Da.

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? (Da sau Nu) Da.

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : (Da sau Nu) Da.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alex_RyoSoul - Respins, inactiv.

sedrech - Acceptat pentru teste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname în joc: - Green
2a) Vârsta: - 18

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5020224
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - Nu
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - 6 ani
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Am avut funcția de Builder, tot pe acest server, 3 săptămâni cu aproximație, Admin aproximativ 1 luna, pe alt server, helper tot pe un alt server circa o luna
6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - 6 hours și 20 minutes
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Ma plictisesc repede, de aceea construiesc orice, ma plimb, fac parkour, ajut unii playeri cu chestii mărunte, stau de vorba cu mulți dintre ei, nu prea sunt genul de tip violent, de aceea nici nu prea joc PVP
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Sunt sigur ca pot lucra în echipa cu restul staff-ului, stau singur, deci orice persoana care e dispusa sa fie prietenă cu mine o primesc cu bratele deschise. 
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - Cred ca mi s-ar potrivi sarcina de helper pentru ca cunosc cam orice problema a minecraft ului din punct de vedere al regulamentului, sunt dispus sa-i ajut și pe partea tehnica, reprezentând setări specifice desktop-ului de pe care se lucrează și sunt dispus sa ofer informații privind compatibilitatea hardware-software
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  -pot ajuta orice player fie cu o problema din punct de vedere regulamentar sau pentru probleme software, m am jucat atât de mult minecraft încât as putea sa spun ca am vaste cunoștințe și ii pot ajuta și pe ceilalti
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  - N am văzut pana acum helperi, dar cel mai săritor e Terror, care ajuta pe oricine și e super ok, și VRazvan De asemenea, e super ok și ajuta pe oricine, fără discriminări. 
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - Pur și simplu, îmi place sa ofer ajutor mai ales ca cunosc domeniul. 
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - 3, dar voi mai vota pe psrcurs
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Sunt sigur de asta, pot ajuta pe oricine. 

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord-  Stefan#2594

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - Nu

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : Da 

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - Probabil ca da

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : - Nu am lăsat nici un comentariu, dar serverul este la favorite. 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Green20p said:

1) Nickname în joc: - Green
2a) Vârsta: - 18

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5020224
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - Nu
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - 6 ani
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Am avut funcția de Builder, tot pe acest server, 3 săptămâni cu aproximație, Admin aproximativ 1 luna, pe alt server, helper tot pe un alt server circa o luna
6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - 6 hours și 20 minutes
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Ma plictisesc repede, de aceea construiesc orice, ma plimb, fac parkour, ajut unii playeri cu chestii mărunte, stau de vorba cu mulți dintre ei, nu prea sunt genul de tip violent, de aceea nici nu prea joc PVP
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Sunt sigur ca pot lucra în echipa cu restul staff-ului, stau singur, deci orice persoana care e dispusa sa fie prietenă cu mine o primesc cu bratele deschise. 
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - Cred ca mi s-ar potrivi sarcina de helper pentru ca cunosc cam orice problema a minecraft ului din punct de vedere al regulamentului, sunt dispus sa-i ajut și pe partea tehnica, reprezentând configuratiile jocului (setari pentru minim 60 FPS)  și sunt dispus sa ofer informații privind compatibilitatea hardware-software (dintre componentele desktop-ului si cerintele jocului)
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  -pot ajuta orice player fie cu o problema din punct de vedere regulamentar sau pentru probleme software insemnand mici erori si setari ale jocului, m am jucat atât de mult minecraft încât as putea sa spun ca am vaste cunoștințe și ii pot ajuta și pe ceilalti
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  - N am văzut pana acum helperi, dar cel mai săritor e Terror, care ajuta pe oricine și e super ok, și VRazvan De asemenea, e super ok și ajuta pe oricine, fără discriminări. 
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - Pur și simplu, îmi place sa ofer ajutor mai ales ca cunosc domeniul. 
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - 3, dar voi mai vota pe psrcurs
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Sunt sigur de asta, pot ajuta pe oricine. 

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord-  Stefan#2594

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - Nu

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : Da 

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - Probabil ca da

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : - Nu am lăsat nici un comentariu, dar serverul este la favorite. 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: -Ni1k1ta
2a) Varsta: -16
2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: Sunt din Moldova,poate vedem cum rezolvam cu asta.
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: -Nu,dar daca vreau pot sa imi iau oricand
4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: 5-6 ani.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Nu,dar as dori sa am functia de helper pe serverul MCEGAMING deoarece vreau sa imbunatatesc serverul.
6) Ai citit regulamentul serverului?: -da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: -1 zi 4 ore si 10 minute
8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): -De cand e carantina aceasta am descoperit serverul si ma fascinat pe moment
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Da,deoarece mereu pot sa lucrez in echipa si echipa poate conta pe mine.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -Cred ca sunt menit pentru aceasta functie deoarece sunt foarte stric cu regulamentu si il stiu foarte bine.Plus am experienta in comenzi.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -Ajut serverul sa scape de hackeri,codati,etc.Sunt foarte multi si sunt greu te prinsi cand nu e niciun membru al staff-ului online.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -Sincer,de cand sunt pe server nu am vazut niciun helper,poate 1.Dar acel helpar care era singur online pe server si trebuia sa faca fata intregului server este foarte complicat.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -De fiecare data cand intram pe un server vedeam jucatorii cu ochii mei cum erau cu jucatorii normali si staff.Si vreau ca serverul eGaming sa nu ajunga 2b2t.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 2 sau 3 voturi
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: -Da.
16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Nu am.
17) Alte mentiuni: -Numai am
18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: -da 
19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: -da
20) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? N1k1t44#8738

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ni1k1ta - Acceptat pentru teste.

Green - Respins, insuficiente ore jucate.

 

Edited by VRazvan

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname în joc: Terror
2a) Vârsta: - 21

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 1980912
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?:(Da sau Nu) Nu
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Foarte multa :))
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Am avut si pe alte servere si aici :))
6) Ai citit regulamentul serverului?: - (Da sau Nu) Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - aproape 40 ore
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - O fire calma, de treaba si am multa rabdare, cand se umple paharul ... cam aiurea.
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Da, evident am mai lucrat cu voi si zic ca ma descurc.
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - Avand in vedere ca am jucat pe sv asta foarte mult timp, bine cu pauza, ajut pe oricine de pe sv fara a le cere ceva inapoi cum fac altii =))
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  - Pai, ar fi cineva mereu dupa playeri, ar avea grija de chat si de dragii nostri hackeri, cum sa uitam de ei :))
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  - Helperi nu am vazut asa ca nu prea am ce spune aici.
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - Pentru ca sv asta e sv copilariei mele si n am de gand sa l las balta :))
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - Peste 30
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Da

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord- Terror#8101

 

Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper:

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? -  Da, 20 euro pana acum.

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : (Da sau Nu) Da

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? (Da sau Nu) Da

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : (Da sau Nu) Da

Edited by Terror

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname în joc: - Montezuma
2a) Vârsta: -16 

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5040428
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - Nu
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Joc minecraft de vreo 6 ani . De 2 ani pe serverul eGaming.
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. -Am avut functii pe acest server -> helper , moderator , admin timp de 3 lunii , si organizator o saptamana . Un mini veteran al serverului .
6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da 
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - 1 day , 5 hours and 6 minutes
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - O scurta descriere . Sociabil cu playerii , ii ajut cand pot , minez , construiesc cand intru pe server  , imi iau warn de la Razvan , sunt calm cand imi muta casa / o stere in intregime sau jumatate  , imi ia itemele . 
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Da consider ca pot lucra in echipa cu restul membrilor deoarece ma inteleg bine cu ei .
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - Am mai avut grad pe acest server si 
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  - Un helper in plus  server-ului ,  o buna organizare a chat-ului , si pe viitor posibil diminuarea hackerilor de pe server , fix ce iti place tie Razvane  ! 
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  - Sunt niste persoane de nota 10 , sociabili , si ajuta playerii aflati la nevoie . 
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - Fiindca sunt un player activ si sa spal pacatele 😂
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - 4 fiindca doar ce s-a resetat tabela de voturi . 
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Desigur , chiar daca nu imi va iesi din prima  , sunt optimist . 

 

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? -  Nu am nicio donatie efectuata

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : Da 

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? Da  , din prima zi de cand a fost postat

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : Da 

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord- Montezuma 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Terror - Acceptat pentru teste.

@Montezuma1 - Acceptat pentru teste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname în joc: -Hell0Madafaka
2a) Vârsta: -15

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5050214
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: (Da sau Nu) Da
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Am m-ai jucat inainte de wipe pe acest server am fost si in staff si am decis sa revin
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. -pe acesta si inca altele 
6) Ai citit regulamentul serverului?: - (Da sau Nu) da 
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - 1 day
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) -imi place sa ajut playieri si sa construiesc,sa particip la evente si tot ce inseamna sa ajut
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - da normal sunt foarte de treaba sociabil si respectuos
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - imi place sa ajut persoanele noi + ca am mai avut grad pe acest server
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  - nu foarte multe dar pot sta night time 24/24
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  -prietenosi si amabili
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - pnetru ca imi place si am m-ai facut-o
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - 2-3 pe fiecare link
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? -cel mai probabil daca nu inteb staff mai mare in grad

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord- Hell0Madafaka

 

Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper:

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - nu dar daca voi putea face prin sms o voi face fericit

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : (Da sau Nu) da

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? (Da sau Nu)  da

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : (Da sau Nu) daa

 

Va multumesc pentru ca ati folosit cateva minute din viata voastra sa cititi 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname în joc: - Gabriel_GBR
2a) Vârsta: - 14 Ani

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5050509
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - Da
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Joc Minecraft de 3-4 ani... Am jucat pe serverul acesta acum 1 an, iar acum ca l-am descoperit din nou, ma joc in fiecare zi.
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Da, am avut timp de o luna, functia de Helper pe alt server.
6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - 1 zi si 3 ore.
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) -Sunt un baiat calm, ordonat si descurcaret. Am descoperit serverul impreuna cu Ni1k1ta, iar de atunci nu mai pe acest server jucam... De fiecare data am ceva de construit, explorat, faurit si nu ma plictisesc niciodata
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Deocamdata, il cunosc doar pe Ni1k1ta, dar eu zic ca voi coopera si cu restul membrilor destul de bine.
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - Sunt agil, calm si descurcaret (cum am specificat si mai sus) si sunt convins ca ma voi descurca cu problemele ce vor aparea in viitor.
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  - Oprirea conflictelor, injuriilor, certurilor si problemelor ce apar intre jucatori.
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  - De treaba... Deocamdata nu am cunoscut pe nimeni din grupul de Helperi.
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - Deoarece vreau sa "mentin" serverul "curat". Sa nu existe certuri si conflicte intre jucatori si ca playerii de pe server sa nu ramana fara vreun raspuns la o intrebare.
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - 3-4 Voturi luna aceasta.
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? -Desigur.

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord- RobertGBR

 

Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper:

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? -  Nu.

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : - Da

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - Da

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : - Da

 

Edited by Gabriel_GBR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gabriel_GBR - Acceptat pentru teste.

Hell0Madafaka - Acceptat pentru teste.

 

@Reidenis777 @Gabriel_GBR

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/31/2020 at 3:05 PM, VRazvan said:

 

1) Nickname în joc: - Green
2a) Vârsta: - 18

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5020224
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - Nu
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - 6 ani
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Am avut funcția de Builder, tot pe acest server, 3 săptămâni cu aproximație, Admin aproximativ 1 luna, pe alt server, helper tot pe un alt server circa o luna
6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - 1 zi si 15 min
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Ma plictisesc repede, de aceea construiesc orice, ma plimb, fac parkour, ajut unii playeri cu chestii mărunte, stau de vorba cu mulți dintre ei, nu prea sunt genul de tip violent, de aceea nici nu prea joc PVP
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Sunt sigur ca pot lucra în echipa cu restul staff-ului, stau singur, deci orice persoana care e dispusa sa fie prietenă cu mine o primesc cu bratele deschise. 
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - Cred ca mi s-ar potrivi sarcina de helper pentru ca cunosc cam orice problema a minecraft ului din punct de vedere al regulamentului, sunt dispus sa-i ajut și pe partea tehnica, reprezentând configuratiile jocului (setari pentru minim 60 FPS)  și sunt dispus sa ofer informații privind compatibilitatea hardware-software (dintre componentele desktop-ului si cerintele jocului)
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  -pot ajuta orice player fie cu o problema din punct de vedere regulamentar sau pentru probleme software insemnand mici erori si setari ale jocului, m am jucat atât de mult minecraft încât as putea sa spun ca am vaste cunoștințe și ii pot ajuta și pe ceilalti
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  - N am văzut pana acum helperi, dar cel mai săritor e Terror, care ajuta pe oricine și e super ok, și VRazvan De asemenea, e super ok și ajuta pe oricine, fără discriminări. 
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - Pur și simplu, îmi place sa ofer ajutor mai ales ca cunosc domeniul. 
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - nu-mi mai amintesc, dar voi mai vota pe psrcurs
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Sunt sigur de asta, pot ajuta pe oricine. 

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord-  Stefan#2594

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - Nu

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : Da 

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - Probabil ca da

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : - Nu am lăsat nici un comentariu, dar serverul este la favorite. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Green - Acceptat pentru teste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname în joc: -jenny

 2a) Vârsta: -15 ani

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5058152

3) Deții cont de Minecraft cumpărat?:da

-4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? 5-6 ani

 - 5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. nu

- 6) Ai citit regulamentul serverului?da

 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: 4 zile 5 ore si 15 minute

- 8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte)prima data cand am intrat pe sv mam gandit sa fac o casa si sa am multi bani

 - 9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:da pentru ca stafful este niste oameni de incredere

 - 10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcina eu stiu multe comenzi si ma pricep la ajutorul playerilor

 - 11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? ofer ajutor playerilor 

 - 12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? membri din staff sunt prietenosi si de ajutor

 - 13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? vreau sa ajut ca sa dau o mana de ajutor pentru cei alti playeri

 - 14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] 9

 - 15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător?da

- 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord) - Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helperi jenny#9099

 17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? nu

- 18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) :da

-  19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului?da

- 20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) :da

-

Edited by VRazvan

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, jenny said:

1) Nickname în joc: -jenny

 2a) Vârsta: -15 ani

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: -5080815

3) Deții cont de Minecraft cumpărat?:da

-4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? 5-6 ani

 - 5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. nu

- 6) Ai citit regulamentul serverului?da

 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: 4 zile 5 ore si 15 minute

- 8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte)prima data cand am intrat pe sv mam gandit sa fac o casa si sa am multi bani

 - 9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:da pentru ca stafful este niste oameni de incredere

 - 10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcina eu stiu multe comenzi si ma pricep la ajutorul playerilor

 - 11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? ofer ajutor playerilor 

 - 12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? membri din staff sunt prietenosi si de ajutor

 - 13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? vreau sa ajut ca sa dau o mana de ajutor pentru cei alti playeri

 - 14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] 9

 - 15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător?da

- 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord) - Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helperi jenny#9099

 17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? nu

- 18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) :da

-  19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului?da

- 20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) :da

-

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname în joc: - paulica1337
2a) Vârsta: - Sunt in floarea varstei de 14 ani.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5050927
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: (Da sau Nu) Nu
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Multa, aproape toata copilaria mi-am petrecut-o pe acest joc minunat.
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Desigur, am mai avut pe un server in anul 2019 in perioada verii, in vacanta de vara.
6) Ai citit regulamen l serverului?: - (Da sau Nu) Desigur.
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - 24h si 55 minute.
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Salut, sunt Paul Moga si am varsta de 14 ani. Sunt o persoana calma, curajoasa, daruitoare si pot spune uneori stresanta :). Pe server pot spune ca am un comportament normal si ajut playeri noi-veniti cu orice.
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Desigur, cred ca ma inteleg foarte bine cu STAFF-ul "eGaming" mai ales cu sedrech.
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - Respectul, calitatiie mele cat si cunostintele acumulate.
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  - Activitate cat si multa experienta pot spune.
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  - Foarte bine organizat si cu foarte multa experienta.
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  -  Deoarece este un server fara buguri, cu un STAFF si niste jucatori foarte buni, intelegatori.
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - 8 voturi.
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Desigur.

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord- owL paulica

 

Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper:

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - Nu.

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : (Da sau Nu) Desigur.

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? (Da sau Nu) Desigur.

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : (Da sau Nu) Desigur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

paulica1337 - Respins, nu ai citit tot topicul si regulamentul unui helper pana la capat.
jenny - Respins, dublu post + date false.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname în joc: -Hell0Madafaka
2a) Vârsta: -15

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5050214
3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: Da
4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Am m-ai jucat inainte de wipe pe acest server am fost si in staff si am decis sa revin
5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. -pe acesta si inca altele 
6) Ai citit regulamentul serverului?: - Yes Boss 
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - 2 days 11 hours
8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) -imi place sa ajut playieri si sa construiesc,sa particip la evente si tot ce inseamna sa ajut
9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - da normal sunt foarte de treaba sociabil si respectuos
10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - imi place sa ajut persoanele noi + ca am mai avut grad pe acest server
11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  - nu foarte multe dar pot sta night time 24/24
12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  -prietenosi si amabili
13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - pnetru ca imi place si am m-ai facut-o
14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - 4 pe fiecare link
15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? -cel mai probabil daca nu inteb staff mai mare in grad

16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord- Hell0Madafaka

 

Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper:

17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - DA 10 EURO

18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : da

19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - da

20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : da

 

Second Try, Wish me luck 😃

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...